Grimstad Adressetidende

Åpner matbutikk i sentrum

IKT-ingeniør Hassan Abo Klosa har åpnet ny asiatisk matbutikk i Storgaten 31.

- Camilla Hovstø camilla@gat.no

1. august åpnet Hassan Abo Klosa dørene til en helt ny asiatisk matbutikk midt i Storgaten. Han håper butikken faller i smak, og ber folk si ifra dersom det er varer de savner.

1. august åpnet Hassan Abo Klosa dørene til matbutikke­n Al-Mostafa Asian Food i Storgaten.

– Jeg har en mastergrad og er IKT-ingeniør, men arbeidsmar­kedet har ikke vaert så godt de siste årene. Jeg har selv savnet en del produkter i Grimstad, og ønsket dermed å starte min egen butikk, sier Abo Klosa.

Han er opprinneli­g fra Palestina, og har bodd i Norge i 11 år.

– Jeg trives godt i Grimstad, det er en rolig by, sier han.

Varer fra mange land

Blant sortimente­t er halalkjøtt, ferske og frosne grønnsaker fra mange land, russiske varer, soyasauser, te, arabisk kaffe, dadler og mye mer.

– Nøtter og te er noe som er viktig for nordmenn, har jeg skjønt. Det er også fetaost, dadler og rimelige grønnsaker. Folk kan gjerne komme innom og si hva de ønsker seg i butikken, så kan jeg bestille det. Det kommer nye varer hver tirsdag, sier han.

Abo Klosa håper butikken blir en suksess, men vet at det ikke er noen garanti for det.

– Jeg håper det er et behov og ønske om denne butikken og vil satse på dette. Men det er ingen garanti. Ennå er det mye som gjenstår av varer og slikt. Så må jeg få opp et skilt utenfor butikken og markedsfør­e den. – Så det blir ikke jobb innen IKT på deg med det første?

– Jeg liker godt denne jobben, så jeg håper butikken faller i smak, sier han.

Trives i byen

Fahdi Mahmoud jobber i butikken og er i full sving med å rydde i hyller og få varene på plass. Han er fra Syria og har bodd i Grimstad i tre år.

– Jeg trives godt her. Det er bra å bo her, forteller han.

 ??  ??
 ??  ?? OPPSTART: Hassan Abo Klosa (til høyre) har akkurat åpnet dørene til sin matbutikk, Al-Mostafa Asian Food, og håper mange stikker innom og handler. Her med kollega Fahdi Mahmoud
OPPSTART: Hassan Abo Klosa (til høyre) har akkurat åpnet dørene til sin matbutikk, Al-Mostafa Asian Food, og håper mange stikker innom og handler. Her med kollega Fahdi Mahmoud
 ??  ?? GRØNNSAKER: Det leveres grønnsaker til butikken hver tirsdag. Abo Klosa vil gjerne høre hvilke matvarer folk ønsker i butikken.
GRØNNSAKER: Det leveres grønnsaker til butikken hver tirsdag. Abo Klosa vil gjerne høre hvilke matvarer folk ønsker i butikken.
 ??  ?? TRIVES: Fahdi Mahmoud trives med å jobbe i matbutikke­n. Han er opprinneli­g fra Syria og har bodd i Grimstad i tre år.
TRIVES: Fahdi Mahmoud trives med å jobbe i matbutikke­n. Han er opprinneli­g fra Syria og har bodd i Grimstad i tre år.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway