Grimstad Adressetidende

Nådde ikke salgsmålet

I sommervarm­en har 4.000 tilskuere sett forestilli­ngen St. Valentin i Fjaereheia. Budsjettmå­let var drøyt 5.000 solgte billetter.

- Marie Rosenborg Wadahl red@gat.no

Det har totalt blitt vist åtte «St. Valentin» forestilli­nger,

– Vi hadde et budsjett der vi skulle selge 5.000 billetter, men vi kom dessverre ikke helt i mål. Det kom faerre folk enn det vi hadde håpet på, men vi er glade for hver og en som kom! Det ble solgt 4.000 billetter totalt og vi er fornøyde med det. Vi tok en sjanse da vi satte premieren så sent på sommeren. Det varme vaeret kan vaere noe av grunnen til at ikke så mange kom. Folk vil heller sitte å kose seg med venner og naboer på verandaen og dets kjenner jeg godt, forteller kunstneris­k leder Kastellet kultursent­er, Sølvi Kleiva Ugland.

Stolt

– Vi er svaert fornøyde alt i alt. Det har vaert et uvanlig sammensvei­set team å jobbe med. Det er vaert en utrolig stor produksjon, og vi hadde ikke klart dette uten alle de frivillige som har stilt opp under hele prosessen. Det har vaert god stemning hele veien.

– Vi er alle sammen glade og stolte over forestilli­ngen, og så er det litt rart at det er over får i år.

Gode tilbakemel­dinger

– Det er en forestilli­ng som griper mange og vi har fått gode omtaler i mediene og fine tilbakemel­dinger fra publikum gjennom alle forestilli­ngene.

Forestilli­ngen har utviklet seg med årene og fasilitete­ne har blitt mye bedre. Det virker som folk er mektig imponert over det vi har klart og fått til, men vi ble litt overrasket over at tilstrømmi­ngen ikke var så stor de siste dagene.

Godt samarbeid

– Vi har gode samarbeids­partnere, så det skal nok gå greit selv om vi ikke fikk solgt de siste 1.000 billettene. Samarbeide­t med Kilden teater har vaert enestående og vi setter stor pris på alle de frivillige som har hjulpet til. ➤

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? FORESTILLI­NG: Forestilli­ngen har fått gode tilbakemel­dinger fra publikum . – Vi er glade for at vi har fått dele denne flotte opplevelse­n med flere tusen mennesker, sier Sølvi Kleiva Ugland.
FORESTILLI­NG: Forestilli­ngen har fått gode tilbakemel­dinger fra publikum . – Vi er glade for at vi har fått dele denne flotte opplevelse­n med flere tusen mennesker, sier Sølvi Kleiva Ugland.
 ??  ?? STOLT: Sølvi Kleiva Ugland er stolt over forestilli­ngen.
STOLT: Sølvi Kleiva Ugland er stolt over forestilli­ngen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway