Grimstad Adressetidende

Seieren glapp på overtid

Express lå an til å ta tre poeng i første kamp etter ferien, men så dukket Vågs storscorer opp.

- Victoria Nikolaisen red@gat.no

Mandag kveld møttes Express og Våg på Fevik stadion. Lagene spilte tidligere i år den svaert spesielle kampen hvor lyset gikk på Karuss i Kristiansa­nd, noe som førte til at de siste minuttene av kampen måtte spilles en annen dato. Kampen mandag forløp heldigvis uten slike kontrovers­er.

Express startet kampen best og scoret etter 16 minutter ved Nikolai Gundersen, etter klabb og babb i feltet etter en dødball. Express gikk til pause med en 1–0-ledelse etter en jevnspilt førsteomga­ng.

Bommet på åpent mål

Etter pausen var det omtrent bare Express å se på banen. Laget kom til flere gode sjanser, men uttellinge­n manglet. En av sjansene var blant annet på åpent mål, men avslutning­en gikk utenfor. Et minutt på overtid utlignet Våg ved storscorer Sinan Maksumic etter en uheldig involverin­g fra keeper. Express-trener Roy Ludvigsen var skuffet etter sluttresul­tatet.

– Det var rett og slett dårlig av oss, vi var ikke på og vi gikk ikke i dueller. Vi gjorde mange dumme valg som førte til at Våg klarte å utligne i en kamp vi hadde fortjent å vinne, sier Ludvigsen.

– Vi fulgte kampplanen og kom til mange gode sjanser, men vi slipper de inn i kampen mot slutten, dette var et tilbakesla­g fra den gode treningska­mpen mot FK Jerv, avslutter han.

Express ligger nå på 2. plass med 24 poeng etter 14 spilte kamper. Om de holder plassen til neste serierunde, kommer an på hvordan lagene tett bak gjør det i sin 14. serierunde.

??  ?? BOM: Her kunne Express ha avgjort kampen, men skuddet på åpent mål på stillingen 1–0 endte utenfor.
 ??  ?? DUELLER: Det var som vanlig mange tøffe dueller på Fevik stadion.
DUELLER: Det var som vanlig mange tøffe dueller på Fevik stadion.