Grimstad Adressetidende

Debutanten skjøt fullt hus

Imenesinge­ne har med en debutant på årets landsskytt­erstevne, nemlig den eldre rekrutten Vegard Knutson. I sin andre øvelse kvalifiser­te han seg på imponerend­e vis til fredagens feltfinale i Stjørdal.

-

Baneskytin­gen med 246 poeng var kanskje litt under vårt tips, men som pappa Åsmund sier på telefon:

– Han hadde ikke for store forventnin­ger ettersom han ikke hadde fått skutt så mye foran landsskytt­erstevnet.

Vegard Knutson var med på fire stevner på vei til Stjørdal og der fikk han 250 poeng som best resultat og et gjennomsni­tt på 248 poeng. Pappa Åsmund Knutson roser opplegget på landsskytt­erstevnet.

– Det er godt organisert og et fantastisk opplegg arrangøren­e har her oppe, sier han.

Han deltar ikke selv i skytekonku­rransene, men også han er på sitt første landsskytt­erstevne. Åsmund Knutson forteller om godt samhold og et trivelig sosialt fellesskap i hele Aust-Agder-gjengen på Lånke camping.

Ett poeng unna kongelaget

Fra mandagens og tirsdagens skyting nevner vi at Geir Atle Metveit satte ny LS-pers med 244 poeng og med det var han bare ett poeng unna kongelaget.

Bror Ørjan imponerte på ny med 240 poeng mandag, mens pappa Anders Metveit som mistet muligheten til 30 treff på siste holdet vant stangskyti­ngen i sin klasse med 22 treff.

Tredjeklas­singen Eivind Igland imponerte også stort med 8,73 i felthurtig­skytingen.

Imenes-resultater mandag Imenes-resultater tirsdag

 ?? FOTO: PRIVAT ?? DEBUT: Både Åsmund Knutson og sønnen Vegard, som skal skyte feltfinale fredag, koser seg på landsskytt­erstevne.
FOTO: PRIVAT DEBUT: Både Åsmund Knutson og sønnen Vegard, som skal skyte feltfinale fredag, koser seg på landsskytt­erstevne.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway