Grimstad Adressetidende

Flere pallplasse­r på Blink

Flere Imås-løpere markerte seg under årets Blink-festival, og en av løperne kunne faktisk klatre helt til topps på seierspall­en.

- Anna@gat.no

Sommeren har vaert rekordvarm, men det ser ikke ut til å ha hindret langrennsl­øperne i distriktet i å gjøre en solid treningsjo­bb.

Under Blink-festivalen i Sandnes i forrige uke, der store deler av norgeselit­en i langrenn og skiskyting var samlet, viste de ti løperne Imås stilte med seg skikkelig fram, og klubben sikret seg pallplasse­ringer i alle tre løpene de stilte opp i.

Topp 20

På det to mil lange løpet i klassisk stil onsdag, var det Thomas Blom fra Imås som kunne klatre helt øverst på seierspall­en i 16 årsklassen. Han var 1.33 foran neste løper på resultatli­sten.

Jan Ronny Abusland Gulbrandse­n ble nummer ti, Aadne Mykland ble nummer elleve, Robin Saelen ble nummer 16, og Aksel Ødegård nummer 20 i samme klasse. Imås hadde med det alle løperne sine blant de 20 beste, i en klasse med over 60 deltakere. Det ble ifølge klubben lagt merke til.

Nye pallplasse­r

Imås stilte også med flere løpere i det tøffe løpet «Lysebotn opp» torsdag.

Her imponerte Robin Saelen, da han sikret seg en 3. plass i 16 årsklassen. Han tapte spurtduell­en om andreplass­en, med bare 0,1 sekund. Det var over 30 løpere i klassen gutter 16 år.

På sprinten lørdag hadde Imås med en gutt og en jente i finalene i 16-årsklassen som ble vist på NRK. Maja Marie Ottersland Andresen ble nummer sju, mens Thomas Blom tok en ny pallplass, denne gangen ble han nummer to.

 ?? ALLE FOTO: PRIVAT ?? I STORFORM: Robin Saelen imponerte i de bratte bakkene opp Lysebotn. Her tar han igjen en annen løper på veien opp. Til slutt endte Saelen på en svaert imponerend­e 3. plass.
ALLE FOTO: PRIVAT I STORFORM: Robin Saelen imponerte i de bratte bakkene opp Lysebotn. Her tar han igjen en annen løper på veien opp. Til slutt endte Saelen på en svaert imponerend­e 3. plass.
 ??  ?? IMPONERTE: Alle løperne til Imås i G16-klassen var å finne blant de 20 beste. Imponerend­e med tanke på at det var over 60 deltakere med. Vi ser Aksel Ødegård, Thomas Blom, Jan Ronny Abusland Gulbrandse­n, Aadne Mykland og Robin Saelen.
IMPONERTE: Alle løperne til Imås i G16-klassen var å finne blant de 20 beste. Imponerend­e med tanke på at det var over 60 deltakere med. Vi ser Aksel Ødegård, Thomas Blom, Jan Ronny Abusland Gulbrandse­n, Aadne Mykland og Robin Saelen.
 ??  ?? GOD FØLELSE: Maja Marie Ottersland Andresen og Marie Hodne Hørsdal feirer at de er ferdige med styrkeprøv­en i Lysebotn
GOD FØLELSE: Maja Marie Ottersland Andresen og Marie Hodne Hørsdal feirer at de er ferdige med styrkeprøv­en i Lysebotn
 ??  ?? KONSENTRER­T: Thomas Blom var sammen med Maja Marie Ottersland Andresen Imås’ representa­nter i sprint-finalene.
KONSENTRER­T: Thomas Blom var sammen med Maja Marie Ottersland Andresen Imås’ representa­nter i sprint-finalene.
 ??  ?? FORNØYDE: Regine Hodne Hørsdal, Maja Marie Ottersland Andresen og Marie Hodne Hørsdal godt fornøyde med årets innsats.
FORNØYDE: Regine Hodne Hørsdal, Maja Marie Ottersland Andresen og Marie Hodne Hørsdal godt fornøyde med årets innsats.
 ??  ?? VANT: Thomas Blom vant klassen sin i Blink Classics 20 kilometer.
VANT: Thomas Blom vant klassen sin i Blink Classics 20 kilometer.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway