Grimstad Adressetidende

Kunst i hagen trakk mye folk

Svaert mange ville få med seg utstilling­en «Kunst i hagen».

- Marie Rosenborg Wadah vikar@gat.no

Folk strømmet til Prestegård­skogen for å se Anita Igland Sirings vakre malerier.

– Det var en flott opplevsle at så mange tok turen innom! På et tidspunkt var det over 60 personer samlet i hagen, foteller Solveig Igland Tørvolt, som var med på å arrangere utstilling­en.

Anita har i tre år på rad vaert en hel måned i Skagen for å male. Av dette har det blitt malt mange nye malerier, som ble vist frem på utstilling­en. Til sammen ble det utstilt naermere 100 malerier.

–Anitas malerier har sterke og friske farger. Man kan nesten føle den myke sanden og den varme viden når man studerer bildene hennes, sier Solveig.

Marit T.Hardeberg Svensen var gjest og hadde med seg sine vakre diktbøker og dikt-tavler. Hun snakket om det å tørre å vaere seg selv, og at det er mer enn godt nok, som er temaet i hennes nyeste bok «God nok». 15 år gamle Maja Egelands deltok med sine egenprodus­erte lommebøker og selvinnbud­ne bøker.

–Det ble en fantastisk opplevelse for oss! Man er alltid spent på oppmøtet når man skal arrangerer noe, så det var gøy at så mange ville ta turen innom. Vi fikk vist fram kunsten til Anita og ikke minst fikk Marit lest opp vakre dikt fra bøkene sine. Sommerutst­illingen har aldri tatt av like mye som i år. Det gir inspirasjo­n til videre arbeid, sier Solveig Igland Trøvolt.

 ?? FOTO: SOLVEIG IGLAND TØRVOLT ?? SOMMERUTST­ILLING: Anita Igland Siring viste frem sine Skagen inspirerte motiv i Prestegård­skogen.
FOTO: SOLVEIG IGLAND TØRVOLT SOMMERUTST­ILLING: Anita Igland Siring viste frem sine Skagen inspirerte motiv i Prestegård­skogen.
 ?? FOTO: JARLE SIRING ?? GLAD: Solveig Igland Tørvolt, Maja Egelands,Anita Igland Siring og Marit T. Hardeberg Svensen var glade for at så mange ville ta turen innom.
FOTO: JARLE SIRING GLAD: Solveig Igland Tørvolt, Maja Egelands,Anita Igland Siring og Marit T. Hardeberg Svensen var glade for at så mange ville ta turen innom.
 ?? FOTO: SOLVEIG IGLAND TØRVOLT ?? FOLKSOMT: Mange tok turen innom for å se sommerutst­illingen.
FOTO: SOLVEIG IGLAND TØRVOLT FOLKSOMT: Mange tok turen innom for å se sommerutst­illingen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway