Grimstad Adressetidende

– Kjenner at det nytter

Kaptein Glenn Andersen sikret ett poeng på overtid i kampen mot Nest Sotra. Sluttresul­tatet ble 2–2.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Det var Nest-Sotra som startet kampen på Ågotnes Idrettspar­k friskest, og etter et kvarter spill fikk de uttelling. Jerv-kaptein Glenn Andersen ble i overkant aktiv med en arm mot en NestSotra-spiller, og hjemmelage­t fikk tildelt straffespa­rk som Oliver Kjaergaard sikkert satte i mål bak Øystein Øvretveit.

Flere mål ble det ikke i førsteomga­ngen, der Nest var det beste laget.

Ni minutter ut i andre omgang doblet hjemmelage­t ledelsen ved Alexander Dang, og det så mørkt ut for Jerv.

Ga seg ikke

Men Jerv ga seg ikke, og etter 71 spilte minutter kom redusering­en ved Daniel Aase, og det var igjen liv i kampen.

To minutter på overtid fikk Jerv corner. Etter en fint slått corner av Luke Ferreira, var det til slutt kaptein Glenn Andersen som fikk ballen i mål, og dermed ble det poengdelin­g på Sotra.

– Vi vil jo gjerne vinne kampene vi spiller, men igjen kom vi skjevt ut, da Nest var det beste laget innledning­svis i kampen og scoret. Vi hevet oss utover i 1. omgang, og spilte oss inn i kampen. Så fikk vi en i trynet i 2. omgang også, noe som selvsagt var blytungt, sier Arne Sandstø.

Men spillerne hans ga ikke opp, og da dommeren blåste av hadde de både redusert og utlignet til 2–2.

– Jeg er veldig imponert over at vi kommer tilbake, og kriger og jakter både redusering og utligning. Det er viktig å kjenne at det nytter. Vi klarte det nesten mot HamKam, denne gangen klarte vi i alle fall å sikre oss ett poeng. Det er bra siden vi lå under 2-0, sier Jerv-treneren.

Nykommerne imponerte

Han måtte klare seg uten Andreas Hagen og Brice Wembangomo på grunn av henholdsvi­s skade og karantene, som følge av for mange gule kort.

– Det er klart vi blir svekket for kvalitet når Hagen og Brice må stå over, for de spillerne der har ekstreme ferdighete­r. Når det er sagt, så syns jeg Peter (Reinhardse­n) gjorde en veldig god jobb, og Håkon (Suggelia), som fikk sitt første innhopp da vi byttet ut Mathias (Wichmann) i frykt for at han skulle få rødt kort, gjorde det strålende. Det er unge gutter som viser at de tar steget, skryter Sandstø.

– I dag jobbet og slåss gutta, og ingen gjorde seg bort. Vi har ekstremt mange bortekampe­r på de siste åtte kampene nå, så nå må vi bare fortsette å jobbe på og trøkke til som vi gjorde i 2. omgangen mot HamKam, så vil seieren snart komme, det er jeg helt sikker på, sier Arne Sandstø.

Dette var den sjette kampen på rad uten seier for Jerv.

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORET: Glenn Andersen sikret ett poeng på bortebane, med sin scoring to minutter på overtid.
ARKIVFOTO SCORET: Glenn Andersen sikret ett poeng på bortebane, med sin scoring to minutter på overtid.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway