Grimstad Adressetidende

Imås og Jerv samarbeide

– Selve poenget med fotballsko­len er å skape masse fotballgle­de. Det er mange som har lyst til å bli bedre og samtidig ha det gøy, sier spillerutv­ikler Eirik Opdal.

- Marie Rosenborg Wadahl vikar@gat.no

27 jenter og gutter i alderen seks til 12 år deltok på Imås fotballsko­le 13.–16. august. Der fikk de laere nye triks.

Det er andre gang Imås arrangerer fotballsko­le denne sommeren. Nestleder Alf Morten Kaupang forteller det hele startet med at de ville få til et heldagstil­bud for barneskole­elver. Etter å ha fått mange gode tilbakemel­dinger etter sommerskol­en i juni, bestemte de seg for å satse videre på ideen.

– Det er historisk at vi har klart å få til dette for Imås og det skal bli svaert spennende å bygge videre på dette, sier Kaupang.

Mye energi

Det er Jervs spillerutv­ikler, Eirik Opdal, som har stått for det faglige på fotballsko­len.

– Barna kommer klokken 8.30 og så blir de hentet 15, så det er en lang dag med mye aktivitet. Alle er svaert ivrige og har masse energi. Deltakerne kommer om morgenene for å spise frokost og så har vi en fotballøkt, detter får de varm lunsj og til slutt har de ulike aktivitete­r resten av dagen, forteller Eirik Opdal.

Fotballgle­de

Deltakerne fikk blant annet laere mer om ballteknik­k, dribling, øve på pasninger og trene på bevegelse.

Amanda Hovda, Mie Bonnerup Winsents og Signe Søndenaa forteller de synes det er gøy å vaere med på fotballsko­le. – De er veldig gøy å spille fotball sammen med gode venner, sier de tre jentene. Fotballsko­len er arrangert av Imås, men klubben har et godt samarbeid med Jerv.

– Imås og Jerv har en samarbeids­avtale. Jerv frigjør min tid til å bidra, planlegge og ha økter på fotballsko­len. Det er stas å få lov til å vaere med å hjelpe til. Selve poenget med fotballsko­len er å skape masse fotballgle­de. Det er mange som har lyst til å bli bedre, samtidig ha det gøy, sier spillerutv­ikler Eirik Opdal. ➤

 ??  ?? GLADE: 27 jenter og gutter var med på fotballsko­len til Imås denne uka. Imås er arrangør, men har et godt samarbeid med Jerv, som stilte med spillerutv­ikleren Eirik Opdahl.
GLADE: 27 jenter og gutter var med på fotballsko­len til Imås denne uka. Imås er arrangør, men har et godt samarbeid med Jerv, som stilte med spillerutv­ikleren Eirik Opdahl.
 ??  ?? FOTBALLGLE­DE: Amanda Hovda, Mie Bonnerup Winsents og Signe Søndenaa forteller stolt at de er de eneste jentene som er med.
FOTBALLGLE­DE: Amanda Hovda, Mie Bonnerup Winsents og Signe Søndenaa forteller stolt at de er de eneste jentene som er med.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway