Grimstad Adressetidende

Lytt til dem som driver

-

➤ Nylig gikk et klart flertall i formannska­pet inn for å si nei til at Vinmonopol­et får flytte utsalget sitt fra øvre sentrum til Odden. Politikern­e, med unntak av Terje Stalleland (Frp), avslår altså et ønske fra polutsalge­t for å prioritere kundetilga­ng og handel i denne delen av byen.

➤ Det skal bli spennende å se om politikern­e er like lydhøre når innspill til torv- og gatebruksp­lanen skal diskuteres. Da planen lå ut til høring tidligere i vinter skapte den et stort engasjemen­t. Blant annet reagerte kjøpmann Roald Johansson sterkt. Han sa like ut at planen, som innebar enveiskjør­ing i Storgata, ville bety at Joker-butikken må stenge. Han gjentar budskapet foran det åpne møtet som kommunen inviterer til på Rådhuset onsdag kveld. Der er temaet nettopp den nye torv- og gatebruksp­lanen.

➤ Johansson frykter at begrenset tilgjengel­ighet for bilene vil gjøre det umulig å oppholde driften av den eneste matbutikke­n i øvre sentrum. Ikke bare vil en nedleggels­e føre til at 12 ansatte må gå, men det vil også ramme kundetilfa­nget til denne delen av byen – som var et kronargume­nt da politikern­e nylig drøftet flytting av polet.

➤ Vi oppfordrer folk til å bruke denne anledninge­n til å bli orientert og si ifra om hva de mener om ny torv- og gatebruksp­lan. Ønsker politikern­e butikker i øvre sentrum, er det klokt å lytte til dem som faktisk driver handel.

 ?? ARKIV ?? KLAR TALE: Roald Johansson levner ikke Joker-butikken i Storgata saerlig sjanse hvis gatebruksp­lanen blir gjennomfør­t. Her sammen med Merete Tjomsland.
ARKIV KLAR TALE: Roald Johansson levner ikke Joker-butikken i Storgata saerlig sjanse hvis gatebruksp­lanen blir gjennomfør­t. Her sammen med Merete Tjomsland.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway