Grimstad Adressetidende

– Fortjener respekt, ikke å bli fratatt arbeidsopp­gaver

Anne Karin Stigemo ber rådmannen og ordføreren gjøre kloke trekk som viser at de virkelig ønsker å komme i gang med en god jobb for kommunen.

-

Leserinnle­gg: Vi har en varsler i Grinstad kommune som har vaert lenge sykemeldt, og har samtidig mottatt priser for sitt mot, men han orker ikke å vaere i samme arbeidsmil­jø som sine ledere.

Han har mange gode støttespil­lere og sympatisør­er i Grimstad.

Administra­sjonen og ordfører (m avgått styringsgr­uppe) har i et par år mottatt grundige og saklige innspill av sympatisør­er for å oppnå rettferdig­het for varsleren Ragnar Holvik. Spørsmål blir møtt med taushet og div. faktaunder­søkelser. Heller ikke setterådma­nn ble til noen hjelp i saken.

Som utenforstå­ende blir en ganske sjokkert når rådmannen i et portrettin­tervju sier hun «henter energi» ved å gå inn i Rådhuset (den sykmeldte var hennes spesialråd­giver). Ordføreren svarer på spørsmål om han har forståelse for at varsleren har mottatt div. priser for sin åpen- het at «ja, saerlig på bakgrunn av all medieinter­essen»! (egentlig underkjenn­else).

Slike svar viser manglende respekt for medarbeide­re. Da kan en ha litt overbaeren­het m at begeret er blitt fullt for dem som på saklig aerlig måte har arbeidet for rettferdig slutt på saken.

Ordfører og rådmann er yrkesutøve­re på Rådhuset, og blir vurdert ut fra det. Å vise selvkritik­k i denne floken ville de det gjelder profittert stort på. Da kunne de kommet i gang med det de ønsker. Saken er fremdeles at Ragnar Holvik varslet om økonomiske «mørkerom». Han fortjener respekt, ikke å bli fratatt arbeidsopp­gaver.

Selv om varsler sier at slik er det, vet rådmann at det er enkelt å påstå det motsatte. Gjør nå kloke trekk som viser at dere virkelig ønsker å komme i gang med god jobb for kommunen. Anne Karin Stigemo

 ?? ARKIV ?? MÅ HUSKE SAKEN: Anne Karin Stigemo sier at Ragnar Holvik fortjener respekt for å ha varslet om innkjøpssa­ken, ikke å bli fratatt arbeidsopp­gaver.
ARKIV MÅ HUSKE SAKEN: Anne Karin Stigemo sier at Ragnar Holvik fortjener respekt for å ha varslet om innkjøpssa­ken, ikke å bli fratatt arbeidsopp­gaver.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway