Grimstad Adressetidende

– Nå venter sesongens tøffeste hjemmekamp

Etter mange store sjanser i første omgang, kom til slutt målet som sikret Jerv tre etterlengt­ede poeng på Notodden. Onsdag venter langt tøffere motstander, når Aalesund gjester Levermyr.

- Camilla Hovstø og Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Jerv tok med seg alle tre poengene hjem til Grimstad etter bortekampe­n mot Notodden søndag kveld.

Ikke siden hjemmeseie­ren over Nest Sotra 10. juni hadde Jerv vunnet en kamp, og Jervtrener Arne Sandstø, sier det var veldig etterlengt­et, og altfor lenge siden sist.

– Først og fremst er vi glade for å ta med oss tre poeng, men også for å ha spilt en solid bortekamp, sier treneren.

Han synes bare det er synd de ikke klarer å punktere kampen

– Når vi har så mange sjanser, burde vi punktert kampen og fått mer ro i spillet vårt i andre omgang. Det blir litt kaos på slutten, rett og slett, sier han.

– Vi må vaere enda mer effektive, og utnytte sjansene vi får. Men når det er sagt er jeg veldig glad for at spillet satt mye mer, og at vi har total dominans i kampen. Det er veldig bra på bortebane, sier Sandstø.

Store sjanser

Det var Jerv som åpnet kampen på Notodden best, og bare etter tre minutter ble det dramatikk, da Luke Ferreira ble flott spilt igjennom. Han ble felt av Jonathan Johansson, og Jerv fikk tildelt straffe. Den satte kaptein Glenn Andersen midt på keeper.

Jerv hadde overtaket i 1. omgang, men hjemmelage­t kom til to kjempestor­e sjanser helt på tampen av omgangen, da Notoddens Filipe Gabriel Goncalves Ferreira avsluttet fra 18 meter, og Øvretveit reddet både den avslutning­en og returen som Erlend Hustad fikk avsluttet på.

Jerv hadde som sagt flere store sjanser i første omgang, men det måtte bli andreomgan­g før Jerv tok ledelsen, da Daniel Aase enkelt satte inn 0–1.

Flere mål burde det kanskje blitt, men da dommeren blåste i fløyta for siste gang var resultatet 0-1, og tre viktige Jerv-poeng var sikret.

Årets tøffeste

Nå venter sesongens kanskje tøffeste kamp, mot serieleder Aalesund førstkomme­nde onsdag, hjemme på Levermyr.

– Først nå er det viktig at spillerne får spist og hvilt godt. Mandag blir det en restitusjo­nsøkt for å vaske ut alle slaggstoff­ene. Tirsdag har vi en lett kampforber­edende trening, sier Arne Sandstø.

Aalesund gikk på et tap søndag, da Nest-Sotra slo dem 1–0.

– Det viser at det er mulig å slå dem. Men Aalesund er klart best til nå, de er et solid og erfarent lag, med god fysikk. Det blir nok den tøffeste kampen på Levermyr i år, og vi gleder oss til å se hvor vi står mot Ålesund, sier treneren.

Han skryter ellers av Svaberget, som stilte mannsterke opp på Notodden søndag. De hadde satt opp buss, og gjengen heiet Jerv fram som de alltid gjør.

– De var mange som stilte opp og de er utrolig flinke på tribunen. Det setter vi stor pris på, skryter Sandstø.

PS. Jerv ønsker seg fullsatt stadion på onsdag, og alle barn får gratis billett om de møter opp en halvtime før kampstart. Kampen starter klokken 18. ➤

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORET: Daniel Aase scoret sitt andre mål i Jerv-drakta da Notodden ble slått 1–0 søndag kveld.
ARKIVFOTO SCORET: Daniel Aase scoret sitt andre mål i Jerv-drakta da Notodden ble slått 1–0 søndag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway