Grimstad Adressetidende

Vil ha et tøffere lag

Jerv tapte onsdagens hengkamp mot Aalesund 0–3. Når et nytt vestlandsl­ag entrer Levermyrma­tta søndag, mener lagets midtbanesj­ef at Jerv må vaere langt tøffere.

- ➤ OBOS-LIGAEN ➤ Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Midtbanege­neralen savner at Jerv er tøffere.

– Jeg savner at vi er litt tøffere i trynet, og at vi står fram i duellene og tar de. Det er det vi tapte denne kampen på, at vi ikke gjorde det den første halvtimen. Her spiller vi for masse folk, og vi skylder publikum å levere bedre enn det vi gjorde. Vi må få inn kynisme i laget, sier den danske midtbanesp­illeren Mathias Wichmann til Adressa.

De første 30 minuttene av kampen mot Aalesund vil nok Jerv prøve å glemme så fort som mulig. Å ligge under 0–3 etter så kort tid smakte ikke mye godt. Men Jerv fortsatte kampen i brukbar stil, og var fullt på høyde med sunnmøring­ene.

Små finaler

– Aalesund var ekstremt effektive i kampen, og de hadde kanskje en fire store muligheter i kampen, der de scorer på tre av dem. Vi hadde i alle fall tre store sjanser i 2. omgang som vi fint kunne scoret på. Det var en jevn kamp, og bortsett fra den første halvtimen var prestasjon­en vår god. Aalesund er ikke et hvilket som helst lag, og de skal i utgangspun­ktet vaere ti ganger bedre enn oss i alt, så dette var ikke så ille som resultatet kanskje skulle tilsi, sier Jerv-trener Arne Sandstø.

Jerv er inne i et tett kampprogra­m for tiden, og allerede søndag møter de Florø hjemme på Levermyr. Da lagene møttes på vestlandet i juni vant Florø 3–2.

– Jeg tenker at det er en kamp vi skal ta tre poeng i. Alle kampene nå blir som små finaler, så vi må få så mye poeng som mulig nå. Jeg tror fremdeles på kvalikplas­s, sier Mathias Wichmann.

Usikker på hva som møter dem

Arne Sandstø kunne fortelle Adressa onsdag at de neste dagene ville gå til restitusjo­n, der mat og søvn var viktigst. Litt kampforber­edelser fram mot søndagen vil det selvsagt også bli.

– Florø varierer litt i formasjon, så nå skal vi se litt video og se hvordan de spiller mot lag som spiller samme formasjon som oss. Så skal vi forberede oss så godt vi kan fram mot søndagens kamp, sier Sandstø. – Så da lover du tre poeng? – Det er målet, avslutter han.

 ??  ??
 ??  ?? MANGLER LITT: Aalesund var effektive og scoret tre mål på den første halvtimen på Levermyr onsdag kveld. Ifølge Arne Sandstø manglet Jerv også i denne kampen litt i angrepsspi­llet sitt.
MANGLER LITT: Aalesund var effektive og scoret tre mål på den første halvtimen på Levermyr onsdag kveld. Ifølge Arne Sandstø manglet Jerv også i denne kampen litt i angrepsspi­llet sitt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway