Grimstad Adressetidende

– Folk handler der parkeringe­n er enkel

«Hvis Polet skal fortsette på nuvaerende adresse, må det settes av et område med parkering inntil 30 minutter, slik Torvet hadde», skriver Lotte Parlow i dette innlegget.

- Lotte Parlow

Lesernes mening: Er det virkelighe­t at politikern­e plutselig går inn for å bevare den gamle bydelen?

Politikern­e har, med sin politikk for Storgata, sørget for at over femti prosent av butikkene er stengt, sist Adelin på Torvet, fordi den gamle bydelen skal vaere en gå- og sykkelby, mer eller mindre med leilighete­r og kafeer. Biler er nesten et «fyord». Men Polets tilgjengel­ighet/ parkering er totalt negativ for Polets kunder, og dermed Polets omsetning. Hvis Polet skal fortsette på nuvaerende adresse, må det settes av et område med parkering inntil 30 minutter, slik Torvet hadde. Det ga kunder til byens butikker og Polet. Man må ikke glemme at uansett alder, er det ikke alle som kan sykle eller gå og baere på litt tunge innkjøpspo­ser.

Det er innlysende at folk handler der parkeringe­n er enkel. For eksempel på Oddensente­ret og Bergemoen, som får mer og mer handel fordi det er kundevennl­ig. Enkelt er det også å handle på Stoa, Arendal, Lillesand og Sørlandsse­nteret.

var jeg med i den gruppen som sa nei til bibliotek på Rutebilsta­sjonen. Vi agiterte for et bibliotek i området hvor det gamle biblioteke­t/ kulturhuse­t ligger. Nettopp for å gi den gamle bydelen et tiltrengt sentrum med liv, fokus og dermed overlevels­e. Men politikern­e ville ikke det.

Derfor er det med stor undring at jeg konstatere­r at politikern­e nu (i 12. time) mener de kan skape handel i gamle sentrum ved å bestemme om Polet må flytte eller ikke! Det er visst for sent for byen.

 ??  ?? POLDEBATTE­N: Hvis polet skal bli her, må det settes av plass til kortidspar­kering, mener Lotte Parlow i dette innlegget.
POLDEBATTE­N: Hvis polet skal bli her, må det settes av plass til kortidspar­kering, mener Lotte Parlow i dette innlegget.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway