Grimstad Adressetidende

Raskest rundt Tysåsen

45 deltakere stilte til start i den 39. utgaven av terrengløp­et, Tysåsen rundt, på Fevik søndag. Det er dobbelt så mange som i fjor.

- Marie Rosenborg Wadahl vikar@gat.no

Tysåsen rundt har blitt en årlig tradisjon på Fevik, og i år var det for 39. gang at Express arrangerte løpet. 45 engasjerte deltakere deltok i det fine vaeret og ga alt i den 6,5- 12 km lange løypa. Barna fikk også vaere med på Tysåsen rundt, men hadde en egen løype. De ni barna som var med ga virkelig alt i den 800 meter lange løypa, og de fikk dermed fortjente medaljer og drikkeflas­ke når de kom til mål.

Vinnerne

Raskest av samtlige på den lange løypa rundt Tysåsen var Terje Bruborg fra Express, mens Ingrid Ukkelberg fra MIL var raskest i dameklasse­n. De var begge svaert fornøyd med den 12 km lange løypa.

– Vi er veldig fornøyde med seieren. Det var fint og tørt i løypa. Vaeret var på vår side og det er bra at de får til et sånt arrangemen­t på Fevik, sier de to vinnerne. Bruborg har deltatt sju ganger, mens Ukkelberg deltok for første gang.

– Hvis jeg får tid til neste år, skal jeg delta, smiler Ingrid Ukkelberg.

Fornøyde

Henrik Kofoed Nielsen og Allan Metzler i Express sier de er fornøyde med årets oppmøte.

– Det var mange flere deltakere i år enn i fjor. Vi har fått gode tilbakemel­dinger på løypa. Det har vaert sol i hele dag og løypa er tørr og godt markert. Vi er svaert fornøyde med dagen, sier de to arrangøren­e.

Resultaten­e

12 km kvinner:

1. Ingrid Ukkelberg, MIL (46,37).

2. Lucia Philipp, Tvedestran­d T & IF (48,16).

3. Viviana Hiis, Arendal Triathlon (48,19).

12 km menn:

1. Terje Bruborg, IL Express (42,43).

2. Jarek Sosin, Grimstad Løpeklubb (42,47).

3. Marcus Philipp, Tvedestran­d T & IF (44,14).

6,5 km kvinner:

Ragna Philipp, Tvedestran­d

(34,25).

Vaiva Nielsen, Grimstad (41,23).

6,5 km menn

Oddbjørn Homstvedt, Fil Borg (26,40.

Jostein Metzler, Apil (29,09). Tore Hansen, Lillesand (30,30).

 ??  ?? VINNERNE: De raskeste av den lange løypa rundt Tysåsen var Terje Bruborg, mens Ingrid Ukkelberg var raskest i dameklasse­n. De var begge svaert fornøyd med den 12 km lange løypa.
VINNERNE: De raskeste av den lange løypa rundt Tysåsen var Terje Bruborg, mens Ingrid Ukkelberg var raskest i dameklasse­n. De var begge svaert fornøyd med den 12 km lange løypa.
 ??  ?? FORNØYDE: Henrik Kofoed Nielsen og Allan Metzler i Express sier de er fornøyde med årets oppmøte.
FORNØYDE: Henrik Kofoed Nielsen og Allan Metzler i Express sier de er fornøyde med årets oppmøte.
 ??  ?? TYSÅSEN RUNDT: Tysåsen rundt har med årene blitt en tradisjon på Fevik. Dette bildet er fra 2016. (FOTO: Henrik Kofoed Nielsen)
TYSÅSEN RUNDT: Tysåsen rundt har med årene blitt en tradisjon på Fevik. Dette bildet er fra 2016. (FOTO: Henrik Kofoed Nielsen)

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway