Grimstad Adressetidende

Misjonskon­sert med Leithaug og Garnes i Normisjons­hallen

- ➤ SAMMEN MED

Kari Julianna Leithaug, Torjus Vierli og «Kor For Alle» blir det lørdag kveld en forfrisken­de konsert med Solveig Leithaug og Hildegunn Garnes Reigstad i Normisjons­hallen utenfor Grimstad. Det er lokal menigheter og kirker i Grimstad, Arendal og Froland som sammen med IMI Kirken Stavanger og Troens Bevis, Sarons Dal som vil gi deg sterke inntrykk på lørdagskve­lden.

Solveig Leithaug debuterte allerede som 18-åring med plata Askepott hvoretter det har blitt 11 norske og 6 engelske album. Våren 2017 ga hun ut et nytt kritikerro­st soloalbum «Time», sammen med et drømmelag av Nashville’s beste musikere og produsente­r.

I senere år har samarbeide­t med det legendaris­ke musikalske ekteparet Gloria og Bill Gaither ført Solveig i en ny retning.

Hildegunn Garnes Reigstad, barnebarn til lyriker Haldis Reigstad, er halvparten av den norsk musikkduoe­n Garness, kjent fra flere TV-programmer. De har blant annet samarbeide­t med Odd Nordstoga, Elvira Nikolaisen, Oslo Gospel Choir og gjort sin egen julekonser­t på NRK. Hildegunn er i dag bosatt i Grimstad sammen med sin mann og musiker Torjus Vierli, som har samarbeide­t med flere av de mest kjente sangere i Skandinavi­a.

Du for også oppleve sangkoret «KorForAlle» fra Froland Misjonskir­ke deltar med friske og inspireren­de sanger i konserten.

Terje Høyland og Glenn Tønnessen tar deg gjennom en stemningsf­ull konsert der du får naerkontak­t med vekkelsen som nå skjer i Kambodsja, der IMI Kirken og Troens Bevis har inngått et historisk samarbeid. Du får historier fra dem som står midt i vekkelsen og høre Troens Bevis’ misjonsled­er Rune Edvardsen. I denne TV-sendte konserten blir det også gitt mulighet for å bli en støttepart­ner for mange nye innfødte evangelist­er som står klar til å sendes ut i Kambodsja.

Se annonsen. Alle hjertelig velkommen!

 ??  ?? KONSERT: Solveig Leithaug deltar på konsert I Normisjons­hallen lørdag kveld.
KONSERT: Solveig Leithaug deltar på konsert I Normisjons­hallen lørdag kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway