Grimstad Adressetidende

Feiret senteret med trening, bløtkake og vafler

Mandag feiret Gym 36 at de er ti år. Det gjorde de med noe sunt, og noe usunt for både medlemmer, og ikkemedlem­mer.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Feiringen har vaert en suksess, og jeg sitter igjen med et veldig bra inntrykk. Vi fikk mange nye medlemmer, og det er selvsagt veldig gøy. Utstillern­e våre fra Sport 1, Skinsation og Morgenfugl var veldig fornøyde, og solgte bra, og det ble i det hele tatt et veldig bra arrangemen­t, forteller senterlede­r på Gym 36, Monica Monica Lyngroth Nesje.

Senteret feiret selvsagt ti årsdagen sin med kake, og vaffelpres­sa gikk også jevnt og trutt gjennom hele dagen.

– All kake og alle vaflene ble fortaert. Det var mye folk innom, jeg vil tro mellom 200 og 300, sier Lyngroth Nesje.

Men det var ikke bare godsaker å få på senteret denne dagen. Det var satt opp gruppetime­r også, der man kunne hoppe fra time til time for å prøve noe nytt. Her var det mange som fikk gode opplevelse­r.

– Det var mange her som virkelig fikk øynene opp for nye treningsfo­rmer, og det er selvsagt veldig moro. Ellers var det mange som var innom senteret for første gang, og fikk testet oss ut. De skrev seg på liste, og er nå med i trekningen av flotte premier, deriblant ti måneders gratis trening. Vi skal nok trekke vinneren i løpet av de naermeste dagene, sier Lyngroth Nesje.

– Nå er vi litt slitne, men vi er veldig fornøyde med feiringen, legger senterlede­ren til.

 ??  ?? FEIRING: Resepsjoni­st Ida Susanne Bjerva og senterlede­r Monica Lyngroth Nesje koste seg med trening og kake mandag ettermidda­g.
FEIRING: Resepsjoni­st Ida Susanne Bjerva og senterlede­r Monica Lyngroth Nesje koste seg med trening og kake mandag ettermidda­g.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway