Grimstad Adressetidende

Slik gikk det i NM-helga

Team Vold Gunvaldsen har også kjørt NM og norgescup-runde i trial. Her forteller de om helgens kjøring.

- Team Vold Gunvaldsen

Da var norgescupe­n og NM vell gjennomfør­t. Konkurrans­ene ble holdt i Hvervenbuk­ta på utkanten av Oslo. Det hadde regnet dagen før og under begge konkurrans­edagene, så seksjonene ble svaert glatte og enda mer krevende enn de var i utgangspun­ktet. Hvervenbuk­ta har noen spesielle fjell når det regner. De blir såpeglatte.

Lørdag var det duket for NM. Guttene kjørte bra, selv om det var vanskelig. Jacob-Olaus og Nils-Johan endte på helt likt antall prikker, men det var Nils-Johan som trakk det lengste strået. Selv om han har vaert preget med sykdom i det siste, så klarte han seg bra. De ble nummer 11 og 12.

Mindre krefter

Jarand-Matias kjørte en ok førsterund­e, men en mindre god andrerunde. Han har gått ned fra 250cc til 125cc for å gjøre seg klar til siste VM-runde, som går av stabelen førstkomme­nde helg i Italia. Det er mye mindre krefter i en 125cc og det merket han betydelig. Han klarte en 9. plass.

Jarand-Matias konkurrere­r i seniorklas­sen, selv om han er juniorkjør­er. Han vant junior klassen i fjor, og da er det en uskreven regel at man stiller i senior året etter.

Til legevakta

Søndagen var en enda tøffere dag for gutta. Jacob-Olaus var uheldig og skadet seg og måtte bryte konkurrans­en, men etter tur på legevakta ble han friskmeldt. Bare noen stygge sår og blåmerker. Heldigvis ingen brudd.

Nils-Johan hadde en god førsterund­e, der han hadde mye god kjøring. Runde nummer to ble ikke like god og han måtte ta til takke med en 8. plass. Jarand-Matias hadde en dårlig førsterund­e, men kjempet seg tilbake med en god andrerunde. Han ble nummer sju.

 ??  ?? VANSKELIG: Det var vanskelige forhold i Oslo på grunn av mye nedbør, både før og under konkurrans­ene. Tidvis mestret brødrene Vold Gunvaldsen forholdene ypperlig.
VANSKELIG: Det var vanskelige forhold i Oslo på grunn av mye nedbør, både før og under konkurrans­ene. Tidvis mestret brødrene Vold Gunvaldsen forholdene ypperlig.
 ??  ?? GLATT: Det var glatt i løypa i Oslo, men brødrene Vold Gunvaldsen ga likeve altl. En av dem satset så mye at det ble en tur på legevakta
GLATT: Det var glatt i løypa i Oslo, men brødrene Vold Gunvaldsen ga likeve altl. En av dem satset så mye at det ble en tur på legevakta

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway