Grimstad Adressetidende

Jakter seier mot Åsane

I fem av de sju siste møtene mellom Jerv og Åsane har resultatet blitt 1–1. Nå jakter Sandstøs menn på seier.

- FOTBALL Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Vi har egentlig vaert det førende laget mot Åsane i de kampene vi har spilt, men selv om vi har ledet, så har de klart å få en sen utligning. Vi har sløst med sjansene og ikke klart å punktere kampen tidlig, så det må vi gjøre noe med denne gangen, sier Jerv-trener Arne Sandstø.

Det er snart to uker siden Jerv vant 1–0 mot Florø hjemme på eget gress, etter scoring av Sean Okoli. Nå venter Bergens-laget Åsane hjemme på Myrdal stadion.

– Det blir et veldig tøft oppgjør. Åsane er en vanskelig motstander å møte, de er defensivt orientert, og vi må vaere på det nivået vi var på mot Notodden skal vi slå dem. Vi må ha tempo på alt vi gjør, og så er vi avhengige av at vi er mer effektive enn vi har vaert i det siste, sier treneren.

Trent hardt

Laget har nå hatt to uker uten kamp, og tiden har Jerv brukt godt.

– Den første uken trente vi litt hardere enn det vi normalt ville ha gjort, og det gjorde vi som en investerin­g for det som kommer nå i høst. Det ble mer mengdetren­ing og fysisk trening den uken. Ellers fikk spillerne en del fri forrige helg, så de kunne vaere mer sammen med familie og venner, og denne uka har vi gjort de forberedel­sene vi alltid gjør før en kamp. Vi skal vaere klare nå, sier Sandstø.

– Er det positivt å få et to ukers avbrekk fra kamp, eller er det negativt mener du?

– Det eneste positive sånn jeg ser det, er jo at spillerne får mer tid til familie og venner, for frihelger har man ikke for mange av. Ellers er jo vi skrudd sammen slik at vi ønsker å spille så mange kamper som mulig, sier Sandstø.

Han har vaert misfornøyd med uttellinge­n på sjansene til laget den siste tiden, og håper at de nå skal få mer igjen for den treningen de gjør på akkurat dette feltet.

– Vi vedlikehol­der jo og trener på avslutning­er bestandig, men det har blitt litt ekstra terping etter øktene og slik i det siste. Men så handler det jo også om å produsere sjanser nok, sier han.

Karantene og skade

Martin Hoel Andersen må stå over kampen mot Åsane, da han har karantene etter et direkte rødt kort da andrelaget møtte Lyngdal for en stund tilbake, og Alexander Lind er fremdeles skadet og kan ikke vaere med til Bergen.

– Alexander prøvde seg litt i en andrelagsk­amp denne uken, men det var bare som et ledd i opptrening­en. Han er dessverre ikke fullverdig med enda. Bortsett fra det er alle skadefri og klare, men vi reiser med en liten tropp på grunn av vårt smale budsjett, sier Arne Sandstø. Jerv reiser til Bergen lørdag.

– Men dere som reiser er klare for å knuse Åsane?

– Ja, det er klart vi er.

 ??  ?? SCORET: Da Jerv og Åsane møttes på Levermyr i mai endte kampen ikke overrasken­de 1–1. Luke Ferreira scoret Jervs mål, mens tidligere Jerv-spiller, Michael Ogungbaro scoret for Åsane. Dette bildet er fra da Luke Ferreira og Jerv møtte Aalesund for noen uker siden.
SCORET: Da Jerv og Åsane møttes på Levermyr i mai endte kampen ikke overrasken­de 1–1. Luke Ferreira scoret Jervs mål, mens tidligere Jerv-spiller, Michael Ogungbaro scoret for Åsane. Dette bildet er fra da Luke Ferreira og Jerv møtte Aalesund for noen uker siden.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway