Grimstad Adressetidende

– Grimstad er stor nok for alle

Venstres toppkandid­ater til kommuneval­get invitere velgerne blir med og utformer valgprogra­mmet.

- DEBATT

Lesernes mening: Om ett år er det kommuneval­g. Mye skal skje før den tid, men vi som står bak dette leserinnle­gget har takket ja til å stå på de øverste plassene på Venstre sin liste i Grimstad.Vi stiller til valg fordi vi brenner for at Grimstad skal vaere en kommune som er stor nok for alle. Både fordi det er slik vi skaper en god kommune, og fordi vårt lokalsamfu­nn har bruk for alle mennesker, med alle typer erfaring og bakgrunn.

Vi tror at den gode kommunen skapes når forskjelli­ge mennesker møtes, meninger brytes og vi i respekt for hverandre bidrar til fellesskap­et. Vi mener at kommunen må vaere åpen og involvere innbyggern­e mer. Vi som bor i kommunen er ikke bare kunder som skal få de tjenester som politikere­ne tilbyr. Vi som bor i kommunen eier kommunen. Vi sammen er Grimstad kommune. Med et slikt eierskap kommer det rettighete­r og plikter. Vi vil utfordre på begge deler.

Vi sitter ikke med alle svarene på utfordring­ene Grimstad står overfor, men vi tror på åpenhet, redelighet, respekt og mot som rettesnor for det vi skal gjøre.

Frem mot valget skal vi arbeide med å lage vårt valgprogra­m. Det vil bli et program som tydelig står for Venstres verdier.

I arbeidet med programmet vil vi aktivt involvere mennesker i og utenfor Venstre, ikke bare for å komme med innspill, men forå vaere med i utforminge­n av programmet. Vi håper mange tar den utfordring­en. Du trenger ikke vente til vi inviterer. Nå vet du hvem vi er. Ta kontakt med oss da vel.

Arnt Gunnar Tønnessen Siri Asdal Arne Kristian Ekra Lise Lothe Øystein Haga Sissel Nytun Even Haug

 ??  ?? INNLEGG: Venstres fremste kandidater til kommuneval­get ønsker å involvere velgerne i utforminge­n av valgprogra­mmet.
INNLEGG: Venstres fremste kandidater til kommuneval­get ønsker å involvere velgerne i utforminge­n av valgprogra­mmet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway