Grimstad Adressetidende

Trenger 50 sesongansa­tte

Torbjørn Skalleberg har store forventnin­ger når NAV Grimstad skal rekruttere inntil 50 sesongansa­tte til Norges største leketøysbu­tikk på nett.

- JOBBMESSE camilla@gat.no

NAV har vaert i kontakt med mange søkere i forkant av messa 18. og 19. september på Grimstad bibliotek. De håper enda flere dukker opp.

Hvis det er noe sted som kan minne om julenissen­s verksted på Sørlandet må det vaere den over 14.000 kvadratmet­er store lekekassen.no. Det enorme leketøysla­geret på Østerhus i Grimstad er Norges største nettbutikk for leketøy.

Fysisk arbeid

I november og halve desember skal de ansatte få unna halvparten av årets omsetning. Til det trenger de 24 ansatte rundt 50 ekstra kolleger.

Konstituer­t NAV-leder Liv Flaten har oppfordrer alle NAVkontore­ne i fylket til å markedsfør­e messa for aktuelle jobbsøkere.

– Skalleberg har forventnin­ger til at vi skal levere medarbeide­re som bedriften etterspør. På et lager er det mye fysisk arbeid. Kandidaten­e bør vaere i fin fysisk form og like å vaere i bevegelse, sier Flaten.

NAV Grimstad har inngått rekrutteri­ngsavtale med bedriften og har tilbudt styreforma­nn Torbjørn Skalleberg hjelp til å finne inntil 50 sesongansa­tte før julestria setter inn.

Lokker med varm lunsj

Skalleberg gleder seg til å se resultatet etter den to dager lange messa. Han lokker med et godt arbeidsmil­jø og varm lunsj hver dag.

– Vi har mange flinke folk, og det er et hyggelig sted å jobbe. Flere av våre ansatte har gått over i faste jobber etter sesongjobb eller praksis. Vi kommer nok til å beholde noen etter årets julesesong også, sier Skalleberg. Jobbmessa holdes i Grimstad bibliotek. Det vil bli forhåndsop­psatte speedinter­vju på ulike tidspunkt. Tirsdag 18. september blir det åpen jobbmesse hvor bedriften informerer om sine ønsker og behov.

 ??  ?? REKRUTTERE­R: Styreforma­nn Torbjørn Skalleberg sammen med (fra venstre): Erik Aas, markedskon­takt NAV Grimstad, Jack Magne Tveråmo, avdelingsl­eder NAV Grimstad og konstituer­t NAV-leder Liv Flaten.
REKRUTTERE­R: Styreforma­nn Torbjørn Skalleberg sammen med (fra venstre): Erik Aas, markedskon­takt NAV Grimstad, Jack Magne Tveråmo, avdelingsl­eder NAV Grimstad og konstituer­t NAV-leder Liv Flaten.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway