Grimstad Adressetidende

Smell på smell for Jarand-Mathias

Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen har kjørt VM-runde i Italia, mens brødrene har kjempet om heder og aere på hjemmebane. Her er en liten oppsummeri­ng fra teamet fra de ulike løpene.

- Team Vold Gunvaldsen

Da var VM over for i år. Den siste VM-runden gikk av stabelen forrige helg rett ved Gardasjøen, i Italia. Området var preget av mye løst underlag og dermed var det enda viktigere å holde tunga rett i munnen.

Jarand-Matias kjørte bra under kvaliken og startet midt i. Kvaliken var på kvelden istedenfor på ettermidda­gen som det har pleid å vaere tidligere. Det ble et stort show og masse publikum.

Nedtur

Søndag ble ikke helt som forventet. Jarand-Matias gikk på den ene smellen etter den andre. I VM er det ikke å lov å stoppe framdrifte­n i kjøringen, og mange dommere klarer ikke gjøre det rettferdig for alle.

Jarand-Matias var en av de første som kjørte, så de var ekstra strenge med han. Det ble veldig vanskelig å hente seg inn etter den katastrofa­le førsterund­en. Han er fornøyd med at han klarte å endre fokus til andrerunde­n som ble noe bedre. Men en 10. plass er greit nok med tanke på en litt trøblete dag. Det ble en 8.pl sammenlagt i år, men han kommer sterkere tilbake neste år.

Kjempet hardt

Mens Jarand-Matias var og kjørte VM-runde i Italia, kjørte Jacob-Olaus og Nils-Johan siste regionsmes­terskapet som ble arrangert i Kristiansa­nd.

Regnet høljet ned, men det satte ikke noe stopper for gutta. De kjørte bra og kjempet hardt i hver seksjon, og resultatet ble slik etter. Jacob-Olaus kapret andreplass­en rett foran nesen på Nils-Johan som ble nummer tre. Slik ble også sammenlagt­en.

 ?? FOTO: PRIVAT ?? KJØRING: Brødrene Vold Gunvaldsen har vaert represente­rt både i VM-runde i Italia og på et lokalt ritt i Kristiansa­nd.
FOTO: PRIVAT KJØRING: Brødrene Vold Gunvaldsen har vaert represente­rt både i VM-runde i Italia og på et lokalt ritt i Kristiansa­nd.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway