Grimstad Adressetidende

Det ble en dyr handletur

Da Christina Madsen kom ut fra Rema på Grøm, hadde det dukket opp skrapemerk­er på bilen hennes.

- BIL OG TRAFIKK Camilla Hovstø camilla@gat.no

– Jeg var på Rema 1000 Grøm torsdag, mellom klokken 8.45 og 9.30. Da jeg kom ut igjen med varene, så jeg at det var kommet fire V-streker på baksiden av bilen. Mistenkeli­g likt en handlevogn som har skrapt inntil, sier Christina Madsen.

Ingen lapp i ruta

Hun har en relativt ny rød Citroën Picasso, 2013-modell som sto parkert på oppmerket plass foran hovedinnga­ngen.

– Det var dessverre ingen lapp i vinduet med beklagelse og innrømmels­e, og det synes jeg er trist. Så nå håper jeg den som har gjort det tar kontakt. Hvis noen har sett noe, vil jeg gjerne høre fra dere, sier Madsen.

Hun synes det er irriterend­e at noen skraper opp andres bil og lar eieren sitte igjen med regninga.

– Jeg parkerte langt unna andre biler og det er heller ingen andre farger i ripene, så det må ha vaert en handlevogn, forteller hun.

Madsen ringte også til Rema Grøm og fikk god hjelp fra de ansatte, men ingen av dem hadde sett hva som skjedde.

– Jeg vet i alle fall at jeg legger igjen lapp hvis jeg skulle vaere uheldig. Jeg håper noen kjenner på samvittigh­eten og tar kontakt, forteller hun.

Svaert mange uhell

Ifølge en artikkel i Dagbladet fra 2013 er det svaert mange som får bilen sin skrapt opp. Ifølge tall fra forsikring­sbransjen gjelder dette hele 60 000 kjøretøy (160 daglig) og med en kostnad på omtrent en halv milliard kroner.

Dekker uten bonustap

Forebyggel­sesekspert i Tryg Øyvind Setnes kan bekrefte at forsikring­sselskapet får svaert mange henvendels­er på bilister som har opplevd å få riper og bulker i bilen mens den har stått parkert.

– Det er veldig vanlig. Nå er det blitt mer og mer vanlig at forsikring­sselskapen­e dekker slike uhell uten at bileier får bonustap, men det kommer litt an på hva slags forsikring man har, sier han. ➤

 ??  ??
 ??  ?? FRUSTREREN­DE: Christina Madsen, som er gravid i sjuende måned, ble irritert da hun kom ut fra Rema Grøm torsdag formiddag. Da hadde bilen fått fire V-striper i lakken.
FRUSTREREN­DE: Christina Madsen, som er gravid i sjuende måned, ble irritert da hun kom ut fra Rema Grøm torsdag formiddag. Da hadde bilen fått fire V-striper i lakken.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway