Grimstad Adressetidende

SØNDAG

-

➤ RESVIK NORMISJON: Velkommen til møte i morgen søndag. Hilde Halvorsen taler. Hildegunn synger og spiller. Anledning til å dele. Kollekt, kaffe, kake.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag formiddag er det familiemøt­e i Misjonssal­en. Hilde Andersen har andakt. Etter møtet blir det servert middag. Vi ønsker hele familien hjertelig velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Vi ønsker alle generasjon­er velkommen til familiemøt­e denne formiddage­n! Du får høre Anne-Lill Valle Tangen tale, det blir sang og musikk ved våre lovsangere og selvfølgel­ig kirkekaffe etterpå!

➤ FRIKIRKEN: FREDAG til søndag: Klar – ferdig – gå! Denne helgen er vi på menighetsw­eekend på Evjetun. På søndagen er du velkommen til en tur opp på gudstjenes­ten. Vil du har middag er du velkommen til det.

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Gudstjenes­te med nattverd. Hovedpasto­r Knut Moholt taler om temaet «Syng!». Kenneth Øksendal m/team leder oss i lovsangen, og barnekoret Jubaluba deltar. Det er barnekirke, inndelt i 3-6-åringer, 1.-4. trinn og B-Tweens FOKUS. Velkommen til kirkekaffe etter gudstjenes­ten. Etter gudstjenes­ten er det også INTRO for dem som vil vite mer om misjonskir­ken, som har spørsmål eller tenker på medlemskap. Velkommen!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway