Grimstad Adressetidende

Klare for høstens boligmarke­d

Er du en av dem som vurderer boligbytte i høst, har Sparebanke­n Sør og Sørmeglere­n nyttige råd på veien.

-

– Planleggin­g er viktig, og det første du bør gjøre er å ta turen innom oss i banken. Da finner vi ut hvordan det økonomiske mulighetsr­ommet ser ut. Og trenger vi å avklare verdien på nåvaerende bolig, har vi våre gode kollegaer i Sørmeglere­n på huset. De er alltid parate til hjelpe, konstatere­r Gro Lunde, banksjef i Sparebanke­n Sør, Grimstad. – Jeg er helt enig med Gro, sier Dajmi Egenes Birkedal, eiendomsme­gler MNEF og avdelingsl­eder for Sørmeglere­ns Grimstadko­ntor. – Å vite hva du kan by i forkant av en budrunde er definitivt en stor fordel. Det gir trygghet både for selger og budgiver å slippe bud med forbehold om finansieri­ng.

RASKE AVGJØRELSE­R

Egenes Birkedal fortsetter: – Skulle det likevel skje at drømmeboli­gen eller drømmehytt­a dukker opp før du har fått summet deg, er det ingen grunn til bekymring. En av de viktigste fordelene med bank og megler i samme hus er at beslutning­sprosessen ikke trekker ut i tid. – Avklaring av de økonomiske rammene kan skje raskt og effektivt hos oss, utdyper Lunde. – Målet er at ingen skal gå glipp av muligheten til å legge inn bud på grunn av manglende svar fra banken.

LØSNINGER UTENFOR BOKSEN

Banksjef Lunde vet at rådgiverne hennes alltid stiller opp for å hjelpe kunden med en bolig de kan trives i og som de kan betjene rent økonomisk. – Det er jobben vår å finne lånerammer som boligkjøpe­ren kan leve godt med, både på kortere og lengre sikt. – Noen ganger må vi tenke utenfor boksen, sa er lign år det gjelder førstegang­setablere re som trenger sikkerhet, legger hun til. – Da er det en stor fordel at rådgiverne våre er godt kjent med byen og folk som bor her. Det har hendt flere ganger at foreldre, besteforel­dre eller andre i familien vi kjenner fra før, stiller som garantiste­r. Gode og langsiktig­e kundeforho­ld over flere generasjon­er er i det hele tatt noe vi prioritere­r og er stolte av!

 ??  ?? Eiendomsme­gler Dajmi Egenes Birkedal og banksjef Gro Lunde arbeider tett sammen om gode løsninger for boligselge­r og boligkjøpe­r.
Eiendomsme­gler Dajmi Egenes Birkedal og banksjef Gro Lunde arbeider tett sammen om gode løsninger for boligselge­r og boligkjøpe­r.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway