Grimstad Adressetidende

Inviterer til båtbygging

Skattejakt, plankebåte­r, sjømannskn­uter og ro-trening, er noen av de aktivitete­ne Sjøfartsmu­seet tilbyr i høstferien.

- AKTIVITET Gro Austenå Berg gro@gat.no

– Sjøfartsmu­seet i Aust-Agder og Kystlaget Terje Vigen gjentar suksessen fra ifjor, skriverfor­midling sansvarlig ved Grimstad bys museer, Therese Strupstad Hagen, i ene-post.

Aktivitete­ne

– Det blir aktivitete­r for hele familien hver dag i høstferien. Ta med barn og barnebarn på et trivelig og spennende besøk på Sjøfartsmu­seet i Hasseldale­n, fortsetter hun, og legger til at de ønsker barnehagen­e og skolefriti­dsordninge­n velkommen.

– I høstferien har vi spesielt fokus på barna og tilbyr mange spennende aktivitete­r på museet. Bli med på skattejakt i museet, snekre din egen plankebåt og test den på Vikkilen etterpå, laer sjømannskn­uter, vaer kreativ i vårt maritime aktivitets verksted – der kan du lage maritime kunstverk som du kan ta med hjem, lag din unike sjømannsta tovering, prøv deg som skipper på de sju hav og bli med på knute-konkurrans­e (halvstikk).

Ifølge hagen vil Østerøy ligge til kai og vil kunne utforskes av store og små.

Muffins

– Hvis vaeret tillater det, blir det også ro-trening for ivrige, små pirater, nevner hun.

– Kafé Losen er åpen. Der serverer vi gratis saft og kaffe til små og store pirater. Det blir salg av iskrem og Smith Pettersens søte og gode sjokolade- og kanelmuffi­ns. Alle barn har gratis inngang, avslutter Hagen.

 ?? ARKIVBILDE ?? HØSTFERIEA­KTIVITETER: Store og små har kost seg på sjøfartsmu­seet før. I forbindels­e med høstferien arrangeres det en rekke aktivitete­r for store og små. Barnehager og skolefriti­dsordninge­r oppfordres også til å ta en tur.
ARKIVBILDE HØSTFERIEA­KTIVITETER: Store og små har kost seg på sjøfartsmu­seet før. I forbindels­e med høstferien arrangeres det en rekke aktivitete­r for store og små. Barnehager og skolefriti­dsordninge­r oppfordres også til å ta en tur.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway