Grimstad Adressetidende

Tapte kampene, men laerte mye av VM-debuten

De tapte sine kamper i junior-VM, men har laert ufattelig mye av å vaere med i sitt aller første internasjo­nale mesterskap.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

Trioen Adrian Lauritzen Andresen, Peder Willbergh og Regine Krüger, ble historiske, da de alle tre ble tatt ut for å represente­re Norge i årets junior-VM i kickboksin­g. Aldri før har Grimstad Kickboxing­klubb hatt så mange utøvere med i ett og samme mesterskap.

Men mesterskap­et ble tøft for våre tre håpefulle, da de var svaert uheldige med trekningen til sine kamper.

– Alle utøverne våre tapte sine kamper, men når vi ser hvor langt motstander­ne deres kom i mesterskap­et, så var ikke det noe overrasken­de, forteller Aun Andresen, som er trener for utøverne, og som var med dem til Italia, hvor mesterskap­et foregikk.

Møtte finalist

Regine Krüger møtte en tysk jente i sin første kamp, noe som endte med tap. Motstander­en hennes sikret seg etter hvert en finaleplas­s i mesterskap­et.

– Regine er i rivende utvikling om dagen, men vi kan selvfølgel­ig ikke forvente at hun skal slå en jente som kommer helt til en VM-finale. Dette var jo tross alt Regines aller første mesterskap utenlands, sier Andresen.

Sønnen hans, Adrian Lauritzen Andresen, var ikke stort heldigere. Han ble slått ut av en utøver fra Mexico, som til slutt tok en bronsemeda­lje i mesterskap­et.

– Når det er godt over 20 utøvere med i klassen, så er det selvsagt veldig kjedelig at han skulle møte en av de beste i sin første kamp, men slik er det bare, sier Aun Andresen.

Peder Willbergh røk også ut i sin første kamp, han møtte en utøver fra Russland som kom til kvartfinal­en.

Laering

Til tross for at utøverne fra Grimstad ikke fikk mer enn en kamp hver i mesterskap­et, er Aun Andresen veldig fornøyd med hvordan utøverne taklet det å vaere i et så stort mesterskap for aller første gang.

– Jeg er veldig fornøyd med dem. Jeg er fornøyd med hvordan de har forberedt seg, og hvordan de håndterte konkurrans­eopplevels­en. Selv om det ble tap så har dette vaert en veldig god opplevelse for dem, og vi har kost oss masse. Dette har vaert en veldig viktig erfaring for dem å ta med seg videre, de har laert bare ved å vaere der, sier treneren.

Til helgen reiser Regine Krüger og Adrian Lauritzen Andresen sammen med seks andre utøvere fra Grimstad Kickboxing­klubb til Oslo, hvor de skal vaere med i årets Scandinavi­an Open.

 ??  ??
 ?? ARKIVFOTO ?? LAERERIKT: Trioen Adrian Lauritzen Andresen, Peder Willbergh og Regine Krüger var uheldige med trekningen i VM, og fikk svaert god motstand i sine kamper. De tapte, men laerte mye i sitt aller første internasjo­nale mesterskap.
ARKIVFOTO LAERERIKT: Trioen Adrian Lauritzen Andresen, Peder Willbergh og Regine Krüger var uheldige med trekningen i VM, og fikk svaert god motstand i sine kamper. De tapte, men laerte mye i sitt aller første internasjo­nale mesterskap.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway