Grimstad Adressetidende

Program Grimstad for alle

- GRIMSTAD FOR

➤ alle er i gang, og uka bry på arrangemen­tet for enhver smak. Her er en oversikt over noe av det som skjer.

Tirsdag:

* Sosial kontroll – må vi vite og gjøre noe med det? Dette er et seminar om sosial kontroll, med blant andre Solveig Omland, Minela Kosuta, og Linn Iren Engemyr Knutsen. Seminaret foregår på biblioteke­t

* Fra serieflykt­ing til seriegründ­er. Aiman Shaqura er født som palestinsk flyktning i Libanon, han har gått fra å vaere serieflykt­ning i 10 år, innom 12 land til å bli en vellykket seriegründ­er med base på Toten. Foredraget er på Kulturhuse­t

Onsdag:

* Mangfoldsd­ag på Kvalifiser­ingstjenes­ten. Både deltakere ved spes.ped. og deltakere i norskoppla­ering viser hvem de er gjennom kunst, mat, musikk, farger og tradisjone­r.

* Småbarnstr­eff i Grimstad misjonskir­ke

* Språkkafé på Biblioteke­t

Torsdag

* Hvordan skrive C.V. eller jobbsøknad og hvordan gjøre et godt jobbinterv­ju? Jerv og Bemannings­byraaet inviterer til et lite foredrag på klubbhuset på Levermyr.

* Frivilligb­ørs på Dahlske. Frivilligb­ørs er en bytteplass der naeringsli­v, frivillige organisasj­oner og offentlige tjenestepr­odusenter kan møtes for å inngå sosiale partnerska­p og kontrakter om kortsiktig eller langsiktig samarbeid. Valuta som gjelder er tid, arbeidsinn­sats, kompetanse, samarbeid og lokalt engasjemen­t.

* Forestilli­ngen «Mannen i speilet» på Kulturhuse­t.

* Aseem – historien om musikalen og arbeidet mot barnearbei­d. Foregår på Apotekergå­rden.

Fredag:

* Heltid, levekår og likestilli­ng på Agder. Seminar ved førstelekt­or og forsker Torunn Skåltveit Olsen fra UiA.

* AFTER WORK for ALLE. Grimstad Naeringsfo­rening sammen med Grimstad Min By inviterer. En fin anledning til å stifte nye bekjentska­per, og mingle med gamle.

* Gutter, jenter og sånn. Ungdommer i alderen 13–19 år inviteres til et lekent tankeverks­ted om hvordan man kan vaere seg selv på mange måter.

Lørdag:

* Yoga for alle, foregår i Storgaten 31.

* Barnas verdensdag på Kulturskol­en. Her kan barna oppleve ulike verksteder inne og utenfor huset.

* Åpen fotballtre­ning – fotball for integrerin­g. Oppmøte er Sparebanke­n Sør Amfi. Lavterskel fotballtre­ning for menn over 18 år.

Søndag:

* Utdeling av Grimstad kommunes kulturpris. Foregår på Postmannsl­aget på Marivoll

* Flerkultur­ell ettermidda­g på Dahlske. En tradisjons­rik møteplass for alle innbyggern­e i Grimstad med fokus på å presentere det flerkultur­elle mangfoldet i Grimstad. Her blir det både mat og underholdn­ing.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway