Grimstad Adressetidende

– Liker godt den

Aziza Aboujad Klepp var en av mange deltakere, som fikk oppleve en helt spesiell skogdag på Dømmesmoen lørdag.

-

– Jeg er veldig glad i å vaere ute, og liker godt den norske skogen, så det arrangemen­tet her var midt i blinken for meg, stråler Aziza Aboujad Klepp.

Lørdag hadde Kvinner i Skogbruket invitert innvandrer­kvinner og deres barn til en hyggelig, og forhåpentl­igvis laererik dag i skogene på Dømmesmoen.

– Arrangemen­tet er en del av prosjektet vårt «Skogen – en arena for likestilli­ng». Vi har hatt et lignende arrangemen­t på Dømmesmoen før, og det ble godt mottatt den gang, så nå gjør vi det igjen, forteller Kirsten Engeset, som er daglig leder for Kvinner i Skogbruket.

Laererikt

Rundt 60 personer var samlet, og da de kom til Dømmesmoen ble de delt inn i grupper, som representa­nter fra Kvinner i Skogbruket tok med seg.

Ute i skogen var det laget fem poster, der de kunne teste ut kunnskapen sin og laere mer om hvordan man skal kle seg i skogen, hva som er farlige dyr og hva som er giftig i skogen, hva som er laget av tre, hva likestilli­ng og demokrati er, og på den siste posten skulle de gjette hvilke yrker ulike personer på noen bilder hadde.

– Jeg har laert kjempe mye dag, sier Aziza Aboujad Klepp, som opprinneli­g er fra Marokko, men som fant kjaerlighe­ten med en norsk mann, og som siden har bodd i Norge. Hun skryter av arrangemen­tet.

– Det er veldig bra at de stel-

 ?? FOTO KVINNER I SKOGBRUKET ?? BÅL: Er man i skogen er det hyggelig med bål. Denne gangen lagde de tacolefser med kylling og grønnsaker.
FOTO KVINNER I SKOGBRUKET BÅL: Er man i skogen er det hyggelig med bål. Denne gangen lagde de tacolefser med kylling og grønnsaker.
 ??  ?? OPPGAVER: Gruppene jobbet iherdig med oppgavene. Både små og store fikk bidra.
OPPGAVER: Gruppene jobbet iherdig med oppgavene. Både små og store fikk bidra.
 ??  ?? TEAMWORK: Mens en av gruppene ventet på å komme på en av postene, fikk de i oppgave å bygge et så høyt tårn som mulig
TEAMWORK: Mens en av gruppene ventet på å komme på en av postene, fikk de i oppgave å bygge et så høyt tårn som mulig
 ??  ?? BJØRN: Det var ingen tvil om at Muzen (3 måneder) var skogens søteste bjørn denne lørdagen.
BJØRN: Det var ingen tvil om at Muzen (3 måneder) var skogens søteste bjørn denne lørdagen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway