Grimstad Adressetidende

Mener kvalikdrøm­men lever

Arne Sandstø raste mot dommeren etter søndagens kamp mot Mjøndalen. Til tross for kun ett poeng, mener han at laget fremdeles kan sikre seg en kvalikplas­s.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Vi skulle gjerne hatt to poeng til, men det fikk vi dessverre ikke. Men vi tok et sterkt poeng borte mot Mjøndalen, det må vi ikke glemme. Det er så klart bittert når muligheten til tre poeng var der, men det er ni poeng til å kjempe om, og fem poeng opp, så alt er mulig. Vi ser det er andre lag både foran og bak oss som også spiller uavgjort, så alt kan skje, men det er klart at håpet om kvalik forsvinner litt for hver kamp som går nå, sier han.

Martin Hoel Andersen sørget for 1-0-ledelse til Jerv etter bare fem minutter, men da timen nesten var spilt på Isachsen stadion, utlignet hjemmelage­t på et straffespa­rk.

– Ingen var i naerheten av han som datt, og det er utrolig at dommeren klarer å dømme straffe på det der. Det er bittert å få den imot, når dommeren etter situasjone­n sier at han følte det var straffe. Jeg lurer veldig på om han følte det i kneet, magen, eller ryggen. Det er helt utrolig at han kan svare noe slik. Når man dømmer straffe skal man vaere 100 prosent sikker, raser Sandstø.

Slurv

Til tross for dette, så syns han ett poeng mot Mjøndalen smakte godt.

– Vi tar ett sterkt poeng borte mot Mjøndalen, men vi skulle gjerne hatt to til, og det er bittert når det blir poengtap på grunn av en feil avgjørelse av dommeren.

Arne Sandstø syns spillerne gjorde en solid innsats mot et Mjøndalen-lag som ikke har tapt siden tidlig i juli.

– Jeg syns vi gjorde en veldig god kamp, og gjengen står på kampen igjennom. Vi fikk svarene på hvordan stoa er, og fysisk er vi mer enn gode nok, sier han.

– Dessverre slurver vi litt, og får noen dumme balltap, og det går ene og alene på kvalitet. Der er vi for ustabile. Hadde vi vaert bedre her kunne vi straffet dem mer, og fått mer ut av vårt spill, samtidig som de ville fått mindre overganger på oss, legger han til.

Tre kamper gjenstår

Det gjenstår tre kamper av årets sesong. Neste helg gjester Kongsvinge­r Levermyr, før Jerv spiller borte mot Ullensaker/ Kisa helgen etter. 11. november avsluttes årets sesong med hjemmekamp mot Tromsdalen.

– Det blir tre morsomme kamper. Vi møter lag som vil og kanskje må vinne, og da blir det som oftest artige fotballkam­per.

– Så folk bør få med andre ord få med seg de to hjemmekamp­ene?

– Ja, det er helt sikkert, avslutter Jerv-treneren.

 ?? ARKIVFOTO ?? SCORET: Martin Hoel Hoel Andersen scoret Jervs mål etter bare fem minutter på Isachsens stadion søndag kveld. Dette bildet er fra en annen kamp.
ARKIVFOTO SCORET: Martin Hoel Hoel Andersen scoret Jervs mål etter bare fem minutter på Isachsens stadion søndag kveld. Dette bildet er fra en annen kamp.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway