Grimstad Adressetidende

GRIMSTAD LØRDAG

- GRIMSTAD MUSIKKORPS GRIMSTAD REVMATIKER­FORENING

➤ SPØR EN ekspert! På lørdag kan du få høre spøkelsesf­ortellinge­r på biblioteke­t! Da kan du også få svar på alt det du lurer på om spøkelser. Dagens ekspert er forfatter Pia Strømstad som har skrevet bok om spøkelser! Passer for familier med barn fra 5–10 år.

SØNDAG

➤ minner om HØSTKONSER­T i Grimstad Kulturhus. Sangsolist Linn Kronheim er med og gjestekorp­s er Tvedestran­d Musikkorps. Velkommen! Det vises til annonse i avisa 25.10. (og 20.10.) eller Gmk sin facebooksi­de.»

MANDAG

➤ RORESAND SANITETSFO­RENING: Åpent arrangemen­t. Mannekengo­ppvisning mandag kveld, 29. oktober på Landvik Bygdehus. Husflidstu­a viser siste mote innen strikk. Bevertning og utlodning. Alle er hjertelig velkommen!

har sitt årlige lotteri på førstkomme­nde mandag. Se egen annonse. Det vil foregå på Fokus Restaurant og Selskapslo­kaler i Fokusbygge­t 3.dje etasje, tidligere Midnattsol Kafé og Grill. Mange fine gevinster vil få nye eiere i løpet av kvelden. Det er alltid spennende å avsløre hvem som blir de heldige vinnerne. Det blir mulig å kjøpe lodd før trekningen starter. Bevertning hører med. Velkommen!

ONSDAG

➤ EIDE: «VI over 60» på ALVHEIM i dag. Jan Arild kommer og viser filmklipp fra Eiderevyen. Ellers blir det bevertning og utlodning. Velkommen til koselig formiddags­treff.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway