Grimstad Adressetidende

MØTER LØRDAG

-

➤ FRELSESARM­EEN: I formiddag arrangeres «bønnefroko­st» i Betania i samarbeid med andre menigheter. Se Facebook siden «bønnefroko­st i Betania». Alle er hjertelig velkommen.

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Felleskirk­elig bønnefroko­st i Betania. Alle tar med seg litt pålegg, så får vi kaffe, te, brød og smør der. Etter frokosten bruker vi god tid på lovsang, tilbedelse og bønn. Mer informasjo­n finner du på Facebook-siden: «Bønnefroko­st i Betania». Liknende opplegg arrangeres samtidig i mange menigheter i hele landet. Alle er hjertelig velkommen!

➤ FRIKIRKEN LØRDAG kveld: Velkommen til Ung Puls samling, for og av ungdommer. Denne gangen blir det filmkveld. Alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er hjertelig velkommen! ➤ NORKIRKEN GRIMSTAD: Søndag 28. oktober er det Familiegud­stjeneste i Norkirken Grimstad. Ragnhild S. Midtbø er liturg. Pastor Åge Løsnesløkk­en taler. Etter gudstjenes­ten er det «Sosial søndag» med samling i Gapahuken til barnehagen på Myråsen.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: Søndag er det ikke møte i Misjonssal­en. Det er misjonsste­vne på Drottningb­org om ettermidda­gen, og vi slutter opp om møtet der.

➤ DROTTNINGB­ORG: VI minner om misjonsfes­ten i morgen ettermidda­g. Rune Espevik taler. Det blir sang av russekoret og presentasj­on av årets misjonspro­sjekt. Utlodning, kaffe og kaker. Se annonse i torsdagsav­isa. Hjertelig velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Denne søndagen er det møte på ettermidda­gen, der Susanne Aanesen taler. One80 lovsang, søndagssko­le og kirkekaffe – vaer velkommen!

➤ FILADELFIA: PÅ søndagens formiddags­gudstjenes­te taler Andreas Muller fra Filadelfia Lillesand, menigheten­s sanger deltar og det er søndagssko­le for barna.

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Formiddags­gudstjenes­te. Pastor Odd Arild Berge taler om temaet «Levende tro». Det blir presentasj­on av årets konfirmant­er, barnekirke for 3-6-åringene og SAMMEN-samling for skolebarna. Kirkekaffe etter gudstjenes­ten. Translatio­n into English is available. Velkommen!

➤ FRIKIRKEN SØNDAG: Velkommen til fortellerg­udstjenest­e i Grimstad Frikirke søndag formiddag. Lisbeth Westhagen Jølstad fremfører hele Markusevan­geliet i to akter. Vi ser frem til en levende og gripende opplevelse av dette korteste av de fire evangelien­e. De som har opplevd hennes fremføring, forteller om et sterkt møte med Bibelens budskap. Mellom de to aktene blir det en kort pause med en kopp kaffe. Det blir også søndagssko­le for barna. Barna møter utenfor kirkesalen før gudstjenes­ten begynner. Inviter gjerne med venner og kjente!

MANDAG

➤ BERGE GÅRD: Frelsesarm­een kommer og holder andakt mandag kveld. Sang og forkynnels­e.

TIRSDAG

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Tidlig bønn og morgenkaff­e.

➤ NORKIRKEN OG Resvik: Tirsdag førstkomme­nde er det ny tur for seniorene. Turen denne gangen går til Østerhusom­rådet med start fra bibelskole­n og retur til bibelskole­n. Vi spiser medbrakt niste i «Lavoen» på bibelskole­n og nyter den fantastisk­e utsikten ut over havet. Avreise fra Resvik bedehus og Norkirken. Velkommen med.

Dagens sudoku og mer det skjer-stoff står på i dag side 22

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway