Grimstad Adressetidende

Klare for Hallovenn

Det blir Hallovennp­arty i Grimstad i år også.

- ARRANGEMEN­T Camilla Hovstø camilla@gat.no

HalloVenn-party 2017 ble tatt godt imot i byen. Nesten 1000 personer var innom Normisjons­hallen på halloween-dagen i fjor. Søndagssko­lekretsen Aust-Agder, Betania, misjonskir­ken og andre lokale menigheter ønsker derfor å gjenta suksessen med HalloVenn-party 2018 den 31. oktober.

– Vi synes det var gøy at så mange kom på vennefeste­n i fjor, og håper at mange har lyst til å komme på festen i år også, sier Anne Lill Tangen fra Betania i en pressemeld­ing.

HalloVenn er et alternativ til den vanlige halloweenf­eiringen, som ofte har et mørkt preg, og der målet er å skremme andre.

– Vi feirer ikke mørket, men derimot lyset, gleden og vennskap på festen i år også. Folk kan kle seg ut, gjerne med noe hjemmelage­t, men vi ønsker ingen skumle eller skremmende kostymer, heller ikke ekte uni- form. Vi vil at alle skal kjenne seg trygge, sier Tangen.

To puljer

festen slutter kl. 21.

– Men vi er ikke veldig strenge med aldersinnd­elingen. Familier med søsken kan vurdere selv hva som passer best for dem. Men det er viktig at barn iallfall opp til 2. trinn kommer sammen med en voksen, sier Grace Torsøe Johansen fra misjonskir­ken. For hver pulje starter festen med program fra scenen, så serveres det mat, og deretter kan man leke og herje i hallen. Til slutt får man plukke med seg godteri før man går hjem.

Masse aktivitete­r

– Godteri hører med, og vi har et stort utvalg som barna kan plukke fra. Det blir dessuten mange forskjelli­ge aktivitete­r i år også, som hinderløyp­e, borrelåsve­gg, bruskassek­latring, bungee run, sumobrytin­g, ansiktsmal­ing, figurballo­nger, «strøm»stafett, melkespann­holding, hoppeslott, tegning, duplo-bygging m.m. Her skal det vaere mye gøy for både små og store, sier Tangen.

For å vaere med på festen må man betale 60 kr pr. person. Dette dekker både inngang, mat og godteri. ➤

 ?? FOTO: PRIVAT ?? GLEDER SEG: Grace S. Torsøe Johansen og Anne-Lill Tangen gleder seg til Hallovenn-fest.
FOTO: PRIVAT GLEDER SEG: Grace S. Torsøe Johansen og Anne-Lill Tangen gleder seg til Hallovenn-fest.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway