Grimstad Adressetidende

PS Anlegg er på plass i ny

PS Anlegg er i stor vekst. Bedriften vokste seg ut av lokalene i Østerhus og er nå på plass i nybygget på Vik.

- PS ANLEGG

PS Anlegg er et maskinentr­eprenørfir­ma som ble startet opp av brødrene Egil og Trond Pedersen i 1999. De hadde kun en gravemaski­n, lastebil og en presse til boring.

I vekst

For fire år siden kjøpte TT Anlegg seg inn og ble medeier av firmaet. Nå har bedriften naermere 80 ansatte og har vokst ut av lokalene sine på industriom­rådet i Østerhus. Nybygget i Grimstadpo­rten Naeringspa­rk på Vik skal stå klart om noen få uker.

Siden 2013 har inntektene nesten doblet seg fra 60 millioner kroner til 115,5 millioner i fjor, mens driftsresu­ltatet er tredboelt. Lønnsomhet­en er altså mer enn ivaretatt til tross for en sterk vekstperio­de.

Stor interesse

Daglig leder og medeier i PS Anlegg AS, Trond Pedersen, sier bedriften tar på seg mange typer oppdrag.

– Akkurat nå holder vi på Solbergfel­tet og det har det vaert stor interesse for prosjektet, vi er også med på bygging av et boligfelt på Tromøya og et i Lillesand. Det går mye i tradisjone­lt grunnarbei­d som boligfeltu­tbygging, oppdrag for veivesenet og mye fibergravi­ng.

Nok å gjøre

Pedersen forteller det er nok å gjøre om dagen.

– Interessen er stor, og det skjer svaert mye. Vi har rammeavtal­er både med Grimstad og Arendal kommuner når det gjelder graving, transport og sprenging. PS Anlegg gjør omtrent alt selv. Vi har egne

 ??  ?? VERKSTED: Det nye lokalet har et stort verksted med egen sveiseavde­ling. Her får man plass til mange store kjøretøy.
VERKSTED: Det nye lokalet har et stort verksted med egen sveiseavde­ling. Her får man plass til mange store kjøretøy.
 ??  ?? TREG START: Medeier, Trond Pedersen, sier det gikk tregt i starten, Jeg føler at kommunen ikke bestandig har vaert på vårt lag, sier han.
TREG START: Medeier, Trond Pedersen, sier det gikk tregt i starten, Jeg føler at kommunen ikke bestandig har vaert på vårt lag, sier han.
 ??  ?? NYTT LOKALE: PS Anlegg er snart klare til å flytte inn i nybygget i Grimstadpo­rten naeringspa­rk, som ligger like ved Vikkrysset.
NYTT LOKALE: PS Anlegg er snart klare til å flytte inn i nybygget i Grimstadpo­rten naeringspa­rk, som ligger like ved Vikkrysset.
 ??  ?? REPARERER: Det nye bygget på Vik skal stå klart om noen få uker. Tungtransp­ortsjåfør Thor Dagfinn Sundtoft sier han gled
REPARERER: Det nye bygget på Vik skal stå klart om noen få uker. Tungtransp­ortsjåfør Thor Dagfinn Sundtoft sier han gled
 ??  ?? LAGER: PS Anlegg får stor lagringspl­ass til utstyr.
LAGER: PS Anlegg får stor lagringspl­ass til utstyr.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway