Grimstad Adressetidende

E lokaler etter sterk vekst

- Marie Rosenborg Wadahl vikar@gat.no

rørleggere, skytebaser og vi har egne borerigger, lastebiler, samt tungtransp­ort til flytting av maskiner.

Gleder seg

Trond Pedersen sier at de lenge gledet seg til å flytte inn i det store nye bygget på Vik som gir store muligheter for driften og videre utvikling.

Han forteller videre at de brukte lokale leverandør­er på alt.

– Naturmur har levert selve bygget komplett. Agder El installasj­on og lokale håndverker­e som har vaert involvert, sier han.

Stort bygg

Nybygget har to etasjer og er på 3.000 kvadratmet­er. På Østerhus hadde bedriften kun 600 kvadratmet­er å boltre seg på. Her på Vik får de i tillegg god plass på utsiden av bygget. Det asfalterte uteområdet er på hele 10.000 kvadratmet­er.

– Det blir god plass til parkering og manøvrerin­g av utstyr og maskiner. vi har også svaert god lagringspl­ass, stor vaskehall, verksted med egen sveiseavde­ling og god plass til kontorer. Det er en hel etasje til som vi ikke har gjort noe med ennå. Vi har kun satt opp toaletter og installert heis. Når vi trenger mer plass kan vi utvide etter hvert, forteller Pedersen.

God byggeprose­ss

Den daglige lederen av virksomhet­en forteller at byggeprosj­ektet har stort sett gått bra.

– Det gikk litt tregt i starten, siden vi ikke fikk igangsetti­ngstillate­lse så fort som vi hadde håpet på. Jeg føler at kommunen ikke bestandig har vaert på vårt lag når det gjelder å vaere fleksibel. Men selve byggeprose­ssen har gått over all forventnin­g, og naboene er også svaert hyggelige, avslutter Pedersen. ➤

 ??  ?? er seg til firmaet kommer på plass i det nye bygget. Her reparer han vannpumpa på en feiebil.
er seg til firmaet kommer på plass i det nye bygget. Her reparer han vannpumpa på en feiebil.
 ??  ?? FAR OG DATTER: Beate og Trond Haugen fra Naturmur jobbet med fasaden til bygget. – Vi legger på steinpanel av skifer, sier de.
FAR OG DATTER: Beate og Trond Haugen fra Naturmur jobbet med fasaden til bygget. – Vi legger på steinpanel av skifer, sier de.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway