Grimstad Adressetidende

Utikk blitt en livsstil

- Marie Rosenborg Wadahl vikar@gat.no

Som et supermarke­d kan vi kjøre flere spennende tilbud som får flere kunder til å komme til butikken. For noen uker siden hadde vi tilbud på fårikålkjø­tt og da solgte vi unna 1.600 kilo på litt over en dag. Vi solgte også 500 kilo med entrecôte i løpet av en uke. Slike stunt synes jeg er veldig gøy og spennende. Man må kjøre de beste tilbudene for å få oppmerksom­het, smiler han.

Baerekraft­ig

Samboerpar­et har som mål at butikkene deres skal vaere baerekraft­ige.

– Det skal vaere lønnsomt å drive, og overskudde­t går tilbake til driften av foretninge­n. På denne måten kan vi forbedre oss og oppgradere butikkene for å møte fremtiden, samt ta i bruk ny teknologi. Dette har vi vaert svaert flinke til. Kunder har sikkert lagt merke til er at det kommer mer og mer elektronis­ke hylle-forkanter i butikkene. Prisene blir på denne måten styrt elektronis­k, noe som sparer de ansatte for mye arbeid. Da slipper vi å endre prisene manuelt.

Selbetjeni­ng og veiledning

En annen ting vi har tatt i bruk, er elektronis­k temperatur­overvåking. Da har vi til enhver tid full kontroll på kjølediske­ne. Dessuten er Spar den første dagligvare­butikken som har selvbetjen­te kasser i Grimstad. Dette gjør at vi kan vaere mer til stede rundt i butikken for å veilede kunder, sette på plass varer og slik sett oppnå en høyere kvalitet overfor vårt publikum, forteller Johansson og Tjomsland.

 ??  ?? Joker-butikker. De sier at markedet blir tøffere og tøffere. – Man må stå på for å kunne henge med, sier de.
Joker-butikker. De sier at markedet blir tøffere og tøffere. – Man må stå på for å kunne henge med, sier de.
 ??  ?? SELVBETJEN­T: Anders Topland liker de selvbetjen­te kassene. – Jeg er innom Spar nesten daglig og jeg står aldri i kø her, sier han.
SELVBETJEN­T: Anders Topland liker de selvbetjen­te kassene. – Jeg er innom Spar nesten daglig og jeg står aldri i kø her, sier han.
 ??  ?? FRUKT OG GRØNT: Johansson og Tjomsland har et mål om at butikkene deres skal bli best på frukt og grønt.
FRUKT OG GRØNT: Johansson og Tjomsland har et mål om at butikkene deres skal bli best på frukt og grønt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway