Grimstad Adressetidende

Her jobber Bente og 167 a

If Grimstad er et av Europas mest moderne kundesentr­e. Det har blitt en attraktiv arbeidspla­ss. Ved forrige stillingsu­tlysning fikk de inn 200 søknader.

- KUNDESENTE­R

If er Nordens største forsikring­sselskap. 24. april i fjor åpnet forsikring­sselskapet If sitt nye kundesente­r i Terje Løvås vei 1. De ansatte holdt tidligere til i Kristiansa­nd og Arendal, men nå er medarbeide­re som jobber med kunderådgi­vning, og de som jobber med skade under samme tak.

Senteret i Grimstad er et av Europas mest moderne kundesentr­e og er nå til sammen 168 ansatte ved avdelingen­e. De er i disse dager i gang med å ansette enda flere medarbeide­re.

Godt samarbeid

Leder for Skadesente­r Sør, Helge Frøyså, og leder for kundebehan­dlerne, Jonny Sørensen, forteller at de to avdelingen­e kan samarbeide om kunden på en helt annen måte enn tidligere.

– Nå jobber kundesentr­et og skadesente­ret i team og løser oppdrag sammen. Veien er kort, noe som gjør at vi kan samarbeide om kunden på en annen måte, samt gjøre det sømløst for kunden. Nå kan de ansatte laere av hverandre og dele på kompetanse, sier de to lederne.

Fine lokaler

Lokalene er eid av JBU og pusset opp og gjort i stand etter If sine ønsker. Det har blitt gjort mange endringer for at to sentre skulle fungere godt sammen. Blant annet heving av tak, en ny trapp og glassgange­r mellom byggene. Lederne sier de har fått svaert gode tilbakemel­dinger fra de ansatte.

– Byggene er topp moderne med helt nytt utstyr og klimaanleg­g. Ugland har vaert en fantastisk utleier. Vi ser på den interne medarbeide­rundersøke­lsen som vi kjørers to ganger i året, at de ansatte er svaert fornøyde med lokalene. Resul-

 ??  ?? STOLTE: Leder for kundesente­ret, Jonny Sørensen, og leder for Skadesente­r Sør, Helge Frøyså, og er stolte over hva de har fått til ved senteret. De har som mål å bli Sørlandets beste arbeidspla­ss.
STOLTE: Leder for kundesente­ret, Jonny Sørensen, og leder for Skadesente­r Sør, Helge Frøyså, og er stolte over hva de har fått til ved senteret. De har som mål å bli Sørlandets beste arbeidspla­ss.
 ??  ?? TRAPP: Det har blitt gjort mange endringer for at avdelingen­e skulle fungere godt sammen. Taket har blitt hevet og det er satt inn en ny trapp i fellesområ­det mellom de to sentrene.
TRAPP: Det har blitt gjort mange endringer for at avdelingen­e skulle fungere godt sammen. Taket har blitt hevet og det er satt inn en ny trapp i fellesområ­det mellom de to sentrene.
 ??  ?? LYST OG ÅPENT: Kundesentr­et har store vinduer som slipper inn mye lys.
LYST OG ÅPENT: Kundesentr­et har store vinduer som slipper inn mye lys.
 ??  ?? TRIVES: Skaderådgi­ver Bente Studshamme­n har jobbet i If i 20 år. Hun sier det er bra at avdelingen­e i Arendal og Kristiansa­n
TRIVES: Skaderådgi­ver Bente Studshamme­n har jobbet i If i 20 år. Hun sier det er bra at avdelingen­e i Arendal og Kristiansa­n
 ??  ?? GRØNN VEGG: Sentret er har flere områder hvor de ansatte kan slappe av. Dette rommet har en vegg dekorert med mose,
GRØNN VEGG: Sentret er har flere områder hvor de ansatte kan slappe av. Dette rommet har en vegg dekorert med mose,

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway