Grimstad Adressetidende

Ndre for å hjelpe kunder

- Marie Rosenborg Wadahl vikar@gat.no

tatene var dårligere da vi holdt til i Arendal og Kristiansa­nd, så nå er vi i øverste sjikt når det gjelder If-kontorer, og dette er vi svaert stolte over. Målet vårt er å skape Sørlandets beste arbeidspla­ss. Vi er nok ikke helt der ennå, men det har vi som målsetting, forteller de.

Kunden er sjefen

Lederen ved kundesente­ret sier de har blitt mer kundeorien­terte som selskap.

– Nå jobbes det mot kundene helt fra toppledels­en og til de som sitter og tar telefonen. Vi lytter mer til innspill fra kunden og finner ut hva de er opptatt av og ønsker. If Grimstad er fortsatt på en reise. Siden januar i fjor har de ansatte ved kunsenetre­rt fått fast lønn, og dette er noe helt nytt for If. For å klare å ha kunden i fokus, var det helt nødvendig at vi fjernet bonusordni­ngen. Vi har nylig rundet 600.000 kunder i Norge og det er det høyeste tallet på mange år, sier han fornøyd.

Attraktiv arbeidspla­ss

Frøyså og Sørensen ser lyst på fremtiden til sentret.

– Nå jobbes det mye med kultur ved sentrene. Det skal vaere en arbeidspla­ss der de ansatte skal kunne utvikle seg, føle seg ivaretatt og satset på. Det siste året har det foregått intern rekrutteri­ng der det er noen fra kundesente­ret som har blitt overført til skadesente­ret. Dette er en av måtene vi ønsker å tilrettele­gge for intern utvikling og karriere internt. Vi opplever at If Grimstad har blitt en attraktiv plass hvor folk har lyst til å jobbe. Forrige gang vi lyste ut en stilling hadde vi 200 søkere, og på den vi har ute nå har vi fått inn 150 søknader, forteller de.

Fornøyde ansatte

Erlend Årsbog er forsikring­srådgiver før skade, mens Bente Studshamme­n er skaderådgi­ver. De er begge enige om at det er bra at sentrene er slått sammen til ett.

– Nå kan vi jobber mer på tvers av avdelingen­e, samt løse problemer der og da, noe som er bedre for både oss og kunden. Vi trives godt i de nye fine lokalene, sier de. ➤

 ??  ?? d har blitt slått sammen. Nå er de samlet under ett tak i Terje Løvås vei i Grimstad.
d har blitt slått sammen. Nå er de samlet under ett tak i Terje Løvås vei i Grimstad.
 ??  ?? GODT ARBEIDSMIL­JØ: Forsikring­srådgiver Erlend Årsbog sier det er et svaert godt arbeidsmil­jø. – Alle blir sett og ivaretatt, sier han.
GODT ARBEIDSMIL­JØ: Forsikring­srådgiver Erlend Årsbog sier det er et svaert godt arbeidsmil­jø. – Alle blir sett og ivaretatt, sier han.
 ??  ?? LUNT: Fellesområ­det har lune og varme farger. Her kan de ansatte ved de to avdelingen­e møtes over en kaffekopp.
LUNT: Fellesområ­det har lune og varme farger. Her kan de ansatte ved de to avdelingen­e møtes over en kaffekopp.
 ??  ?? TRIVES: De ansatte stortrives i de nye og moderne lokalene.
TRIVES: De ansatte stortrives i de nye og moderne lokalene.
 ??  ?? MØTEROM: Lokalene har flere store møterom.
MØTEROM: Lokalene har flere store møterom.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway