Grimstad Adressetidende

Siw satset på nytt fotostu

Siw Resvik ønsker å ta bilder som hele familien kan ha stor glede av. Nå åpner hun dørene til det nye drømmestud­ioet sitt.

- FOTOSTUDIO

Det hele startet med at mannen hennes bygde et lite studio så Siw kunne ta biler av barna deres, og siden har hun hatt mange kunder og Resvik Foto er kommet for å bli.

Drømmen

Resvik Foto har flyttet rett over veien, i hagen til familien på Roresanden, hvor de har bygget om et gammelt uthus til drømmestud­ioet. Resvik står midt i det hvitmalte rommet, på den ene veggen henger det bilder med store gullrammer som er over 100 gamle. Det er også hyller fylt med vakre kjoler, fargerike tepper, babyklaer og andre rekvisitte­r. Midt i rommet er det plassert en elegant sittegrupp­e.

– Det nye studioet har et stort rom til fotografer­ing, garderobe og kontor. Alle rommene har blitt malt hvite for å få det så lyst som mulig. Studioet har blitt akkurat slik jeg ønsket det. Jeg har latt meg inspirerer av rokokkosti­len, den er mektig og har fantastisk­e detaljer, sier hun.

Det lille ekstra

Målet til Siw er å gjøre det lille ekstra for å fremheve personene. Hun syr til og med antrekk hvis kunden ønsker noe spesielt.

– Det handler om å skape omgivelsen­e rundt personene for å fremheve det fine ved hver enkelt. Damene får også tilbud om å bli sminket og stelt før fotografer­ingen. Jeg samarbeide­r med en profesjone­ll hår- og sminkestyl­ist, som kan komme hit for å gi damene en velfortjen­t spesialbeh­andling, i tillegg har jeg masse flotte kjoler som de kan låne. Deretter kan eventuelt partner og barn komme senere. Dette fører til mindre stress og en bedre totalopple­velse, forteller Resvik.

 ??  ?? GLEDER SEG: Siw Resvik har gjort om det gamle uthuset i hagen til et fotostudio. Nå gleder hun seg til å vise fram hva de ha smiler hun.
GLEDER SEG: Siw Resvik har gjort om det gamle uthuset i hagen til et fotostudio. Nå gleder hun seg til å vise fram hva de ha smiler hun.
 ??  ?? STUDIO: Studioet er malt hvitt for å få det så lyst som mulig.
STUDIO: Studioet er malt hvitt for å få det så lyst som mulig.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway