Grimstad Adressetidende

Håper å gå i gang med den nye båtbutikke­n til våren

Grimstad bådsenter har ikke gitt opp planen om å bygge ny butikk på Odden, men det blir ikke helt slik man tidligere har tenkt.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Det blir endringer i byggeplane­ne for Grimstad bådsenter, men håpet er å sette i gang om ikke altfor lenge.

Tirsdag meldte Adressa at eierne av Oddensente­ret nylig har vist frem nye og endrede planer for utbygginge­n av senteret. Blant annet legger Scala eiendom opp til å beholde noe av parkeringe­n på bakkeplan i stedet for å bygge underjordi­sk parkering i to etasjer.

Nå viser det seg at det ikke bare er kjøpesente­ret som får en annen utvikling enn tidligere skissert. Også planene for Grimstad bådsenter blir nemlig endret.

Dyr og vanskelig parkering

Høsten 2017 sa kommunesty­ret ja til at Grimstad bådsenter kan bygge ny båtbutikk med leilighete­r over og nytt bryggeanle­gg i sjøen.

En del av planen var også å etablere parkerings­anlegg under bakken, men det er ikke bare enkelt på denne tomten.

I april sendte KB Arkitekter AS inn rammesøkna­d for byggeprosj­ektet, men det skulle vise seg at den planlagte parkerings­kjelleren bød på problemer.

– Vi fikk litt utfordring­er med å bygge uti sjøen. Det ble litt dyrere enn vi hadde forutsett, forklarer Rune Jørgensen på Grimstad bådsenter, som forsikrer at planene ikke er lagt på is av den grunn.

Håper å starte til våren

– Vi har noen til å se på alternativ­e løsninger. Vi håper å komme i gang til våren, at de kan begynne å grave da, sier han.

I september ble rammesøkna­den for byggeprosj­ektet trukket.

– Hvorfor gjorde dere det?

– Kommunen sa det var hensiktsme­ssig siden det dro ut i tid. Parkerings­kjelleren ble dyrere enn vi hadde trodd. Det er utfordring både med grunnforho­ldene og at det kommer under vann, sier Jørgensen.

 ??  ??
 ?? SKISSE: KB ARKITEKTER AS ?? BÅTUTSALG: Grimstad bådsenter planlegger å bygge ny butikk med båtutstill­ing både til lands og til vanns, men planene blir nå justert.
SKISSE: KB ARKITEKTER AS BÅTUTSALG: Grimstad bådsenter planlegger å bygge ny butikk med båtutstill­ing både til lands og til vanns, men planene blir nå justert.
 ??  ?? BYGGEPLANE­R: Rune Jørgensen og Grimstad bådsenter vil bygge nytt.
BYGGEPLANE­R: Rune Jørgensen og Grimstad bådsenter vil bygge nytt.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway