Grimstad Adressetidende

Til topps i 3. divisjon

Fjaere og Grimstad skolekorps deltok i regionmest­erskapet i skolekorps 3. divisjon for første gang på mange år, og gjengen gjorde sine saker godt. De vant like greit hele konkurrans­en.

- Red@gat.no

Det melder korpsmamma Barbara Riefenstah­l i en e-post.

– Korpset kom for å delta, ha det gøy og laere av det, men gikk altså rett til topps og sikret seg førsteplas­s i konkurrans­en i sin klasse. Det var stolte og glade musikanter som reiste hjem fra Kristiansa­nd, skriver hun.

Kun 11 musikanter

21 korps deltok fra Telemark, Aust- og Vest-Agder, og til sammen 500 musikanter spilte, opplyser Norges Musikkorps Forbund Sør i en pressemeld­ing.

– Det gikk over all forvent- ning og publikum heiet med til «Fem fine frøkner» av Gabrielle, skriver Riefenstah­l videre.

Hovedkorps­et, telte 11 musikanter denne gangen, og de leverte altså glitrende i konsertsal­en i Kilden i Kristiansa­nd.

– Vår fine drilltropp og de nye aspiranten­e kunne dessverre ikke vaere med denne gangen, men de må nevnes like mye som dirigent Kristoffer Tokle og styret. Korpset står sammen for spillegled­e, mestring og stolthet langt utover 17. mai, skriver Riefenstah­l.

Feiring

Hun nevner at korpsøvels­ene er torsdager på Jappa skole, og at nye medlemmer alltid ønskes velkommen. På øvelsen i dag, torsdag, skal musikanten­e feire bragden sin, og det ryktes at det kan bli en søt feiring ...

 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT ?? TIL TOPPS: Fjaere og Grimstad skolekorps gikk helt til topps, og var svaert fornøyde med akkurat det.
FOTO: PRIVAT TIL TOPPS: Fjaere og Grimstad skolekorps gikk helt til topps, og var svaert fornøyde med akkurat det.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway