Grimstad Adressetidende

Klinket til med storseier

Express Eagles er i støtet om dagen. Søndag knuste de KSI hele 86–45.

- Anna Torp Kvasjord anna@gat.no

– Det gikk veldig, veldig greit i helgen, det må jeg si. Vi vant 86–45 eller noe slik, forteller Nick Savaris, som er trener for Express Eagles’ basketherr­er.

Kampen var mot studentene i KSI, og kampen ble spilt i Kristiansa­nd. De første to periodene var nokså jevnspilte, men så våknet Express Eagles for fullt.

– Det tok helt av i tredje periode, og i siste periode så hadde vi så overtaket på dem psykisk, at de ikke hadde noe å gi og komme med. Vi vant veldig greit, sier Savaris.

Bra energi

Laget har mistet en del spillere, og fått en del nye. Det så ikke ut til å hemme dem noe saerlig i kampen mot KSI.

– De tre-fire nye spillerne våre begynner å få kjemi med hverandre, og med resten av laget, så det er utrolig moro å se. Vi spilte en svaert bra kamp, stråler treneren.

– Det er så utrolig bra energi i det laget her, og det fellesskap­et som er her nå er det egentlig litt vanskelig å beskrive. De er et skikkelig lag nå, og så er de jevngode. Vi er ikke avhengig av at en enkeltspil­ler har dagen, her er det mange som spiller bra sammen, og som vil gjøre det lille ekstra for hverandre. Det er moro å se, sier han.

Han skryter saerlig av to spillere.

– Hele laget var veldig bra i denne kampen, men Mathias Hellesmark og Lars Huseby hadde kanskje det lille ekstra, og sto virkelig på, skryter treneren.

Fryktet revansje

Allerede onsdag kveld ventet ny kamp for Express, når divisjonen­s beste lag, Pirates var motstander i Holvikahal­len. Adressa hadde gått i trykken før denne kampen ble spilt, men før kampen sa trener Nick Savaris følgende om toppoppgjø­ret.

– Det vil gi oss en god pekepinn på hvor langt vi har kommet. Vi slo dem i sluttspill­et i fjor, og vi kan fint klare å slå dem igjen, sier han.

– Tror du det er et revansjely­stens Pirates-lag dere møter, siden dere slo dem i sluttspill­et i fjor?

– Jeg er litt redd for det ja. Det kan hende de kommer hit for å vise oss at det som skjedde den gangen bare var en engangsgli­pp. Men vi skal gi alt på hjemmebane, sier Savaris. ➤

 ?? ARKIVFOTO ?? SEIER: Det ble ny seier til Express Eagles da de møtte KSI søndag. Onsdag kveld venter Pirates. Dette bildet er fra en kamp i fjor.
ARKIVFOTO SEIER: Det ble ny seier til Express Eagles da de møtte KSI søndag. Onsdag kveld venter Pirates. Dette bildet er fra en kamp i fjor.
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway