Grimstad Adressetidende

800 barn feiret

HalloVenn er tydeligvis kommet for å bli. Denne uken fyltes nemlig Normisjons­hallen til randen nok en gang av glade barn.

- BARNEFEST ➤ Gro Berg og Martin Haugen martin.haugen@gat.no

Rundt 800 barn var med på Hallovenna­rrangement­et.

HalloVenn er det mindre skumle alternativ­et til halloween, og onsdag kveld ble det tydelig at dette er et svaert populaert tilbud. Folk flokket nemlig til Normisjons­hallen i hopetall. Her var det rigget opp en mengde ulike aktivitete­r og leker, som hoppeslott, sklier, balanseøve­lser, lego, lotteri og mye mer.

Blant de aller mest populaere aktivitete­ne var et telt fullt av godteri, hvor alle fikk forsyne seg etter tur. Da Adressa var innom, var køen om lag 20 meter lang.

Blant mange kreative kostymer hadde Niklas Evenstad (10) funnet på noe som skilte seg ut. Han hadde nemlig kledd seg ut som en diger julepresan­g.

– I fjor var jeg en pappeske, så i år tenkte jeg at jeg kunne pakke inn esken, forklarer han.

Stort samarbeid

– Vi er kjempeforn­øyd med at det kom så mange folk, og det gled lettere i år enn i fjor siden vi hadde to puljer, sier Grace Torsøe Johansen fra Misjonskir­ken, en av flere menigheter som sto bak Hallovenn-arrangemen­tet onsdag kveld.

De minste barna kom først og de litt større senere på kvelden.

– Det rullerte mer, og både store og små virket fornøyd med at det var så mye gøy. Det var mange store, glade øyne da de kom ut fra godteritel­tet, fortsetter Johansen.

– Vi er veldig glade for at Bibelskole­n stilte med en hel klasse med elever som var medarbeide­re, sier hun, og opplyser at det i tillegg var en del folk fra de forskjelli­ge menigheten­e Grimstad som bidro.

– Det er en stor gjeng som har hjulpet oss å få det til. Vi grillet hele kvelden. Det var både pølser og hamburgere som gled inn i store mengder. Vi synes det er gøy at det er så mange i byen som ønsker dette arrangemen­tet, og at ungene kler seg ut og har det gøy denne dagen.

60-70 personer hjalp til, og sang- og dansegrupp­a HITS opptrådte med sang og dans.

– Hvor mange anslår dere at var innom?

– Jeg har hørt snakket ca. 800, svarer Johansen.

– Blir det nytt arrangemen­t neste år?

– Vi regner med det. Så lenge vi får nok medarbeide­re som hjelper til, håper vi å få det til neste år også. Vi vil gjerne få til dette arrangemen­tet for byen. Selv om det er mye jobb, er det verdt det, for det er så mange mennesker som får glede av det.

 ??  ?? TUNGT: Amalie Wråldsen og Annette Torland (begge 11) klarte å holde bøttene på strak arm i tre minutter. Jørgen Reymert Jensen tok tiden.
TUNGT: Amalie Wråldsen og Annette Torland (begge 11) klarte å holde bøttene på strak arm i tre minutter. Jørgen Reymert Jensen tok tiden.
 ??  ?? GODTERIFES­T: F.v. Maria Larsen, Leona Bøhn Holand, Julie Naerdal Hansen og Maria Laukvik (alle 11) moret seg med leker og godteri på HalloVenn.
GODTERIFES­T: F.v. Maria Larsen, Leona Bøhn Holand, Julie Naerdal Hansen og Maria Laukvik (alle 11) moret seg med leker og godteri på HalloVenn.
 ??  ?? KOSTYMER: F.v. Julie Håkedal Larson (8), Mari Corneliuss­en (7), Julie Birketveit Naevestad (10) og Marthe Myre (10) haddepå seg fargerike kostymer.
KOSTYMER: F.v. Julie Håkedal Larson (8), Mari Corneliuss­en (7), Julie Birketveit Naevestad (10) og Marthe Myre (10) haddepå seg fargerike kostymer.
 ??  ?? JULEPRESAN­G: Niklas Evenstad (10) hadde et artig kostyme.
JULEPRESAN­G: Niklas Evenstad (10) hadde et artig kostyme.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway