Grimstad Adressetidende

Ser lyst på fremdtiden tross tap

Express Eagles ble et par nummer for små mot topplaget Pirates 1, men trener Nick Savaris tror det unge mannskapet vil få en fin sesong.

- ➤ Martin Haugen martin.haugen@gat.no

– Pirates 1 er det beste laget og har forsterket laget med tre gode spillere. De er store, kraftige og ordentlige spillere, så vi var sjanseløse mot dem. Alle kjenner hverandre, og du så veldig tidlig at her er noen som har spilt sammen, sier Savaris etter 46-87-tapet i Holvikahal­len onsdag.

– Vi bommet på ufattelig mange straffer. Det har med selvtillit­en å gjøre. Jeg tror guttene slet psykisk, og det tok litt tid før de skjønte de kunne spille mot disse guttene. Vi kunne gitt dem en jevnere kamp om vi hadde møtt dem senere i sesongen, tror han.

– Vi har noen nye spillere og kjemien er ikke helt der ennå, men det er veldig mye positivt i laget. Innsatsen og humøret er der, men ikke selvtillit­en. Jeg ser en veldig lys fremtid for laget, for de har en vilje og en innsats til å bli bedre, så jeg er ganske sikker på at vi vil løse de problemene, sier Savaris.

Til onsdag er det ny hjemmekamp igjen, denne gang mot Søgne/Mandal.

– Det er absolutt en kamp vi burde vinne, sier Savaris. ➤

 ??  ?? VRIENT: Det unge Express-laget fikk det tøft mot erfarne Pirates i blått.
VRIENT: Det unge Express-laget fikk det tøft mot erfarne Pirates i blått.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway