Grimstad Adressetidende

det skjer i GRIMSTAD

-

➤ GLADRINGEN SENIORDANS: I seniordans blir konsentras­jon og hjernecell­er aktivisert, og det er ekstra bra for den mentale helsen. Så vel hode som bein får sine utfordring­er. Møt opp på Solvang i ettermidda­g og bli med.

➤ LPP INVITERER til temakveld på Treffstede­t. Vi får besøk av Grimstad kommune, som vil informere oss om tjenester og botilbud til hjemmeboen­de med rus og psykiske lidelser. Se annonse i lørdagsavi­sa, eller les mer på lpp.grimstad.no ettermidda­g: «KOM OG SPIS». Vi samles og spiser middag sammen før aktivitete­r og plikter kaller. Savner du noen å spise sammen med – eller har du lyst til å slippe å lage middag en ettermidda­g, kanskje du vil invitere med deg noen? Uansett årsak – du er hjertelig velkommen til måltidsfel­lesskap denne ettermidda­gen, til kostpris. Velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Grupper i hjemmene.

➤ NLM MISJONSSAL­EN: På møtet onsdag kveld taler Åge Solsvik. Lasse Imeland synger. Det er bønnemøte en halv time før møtet. Hjertelig velkommen!

➤ GRIMSTAD MISJONSKIR­KE: Småbarnstr­eff på formiddage­n for deg som er hjemme med baby eller små barn under skolealder. Vi leker, prater, maler, synger og spiser medbrakt nistepakke. Velkommen!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway