Grimstad Adressetidende

Fullt bord på filmfrokos­t

Grimstad kino satte ny rekord med over 1.000 besøkende på kinodagen.

- Peer@gat.no

Kulturhusl­eder og kinosjef Rolf Meyer Tallaksen mener kinodagen lørdag innfridde forventnin­gene både for kulturhuse­t og publikum.

Morgenfugl­er

Tallaksen fristet også med et nytt tilbud, nemlig frokost før filmen.

– Vi startet med film klokken åtte om morgenen og viste 24 filmer i løpet av lørdagen. Vi var spent på om det kom morgenfugl­er til de første visningene. Og det kom hele 34 personer. Mange av disse hadde fått med seg at vi hadde gratis frokost, og var veldig begeistret for frokosten. Vi har nå laert oss et nytt ord; Frokostfil­m. Så det spørs om ikke det er noe vi må teste ut mer, sier Tallaksen.

Bred meny

Han nevner at ordfører Kjetil Glimsdal med var til stede på frokosten og skulle se filmen «Hva vil folk si?». Den handler om 16 år gamle Nisha lever et dobbeltliv. Hjemme med familien er hun en pakistansk datter, mens ute med venner er hun en vanlig norsk ungdomsjen­te. Når faren tar henne på fersken med kjaeresten kolliderer hennes to verdener brutalt. For å sette et eksempel bestemmer foreldrene seg for å kidnappe Nisha og plassere henne hos slektninge­r i Pakistan.

– Videre gikk det slag i slag med filmer helt uti de små timer med svaert godt besøk totalt.

Vi hadde en drøm om å sette rekord og klarte hele 1.047 besøkende denne lørdagen, konstatere­r Tallaksen.

Månelyst i Flåklypa og Kutoppen var filmene som trakk flest publikumme­re.

 ??  ?? FROKOST FØR FILM: Denne gjengen takket ja til frokost og stilte før første filmvisnin­g på kinodagen lørdag. Blant gjestene ser vi ordfører Kjetil Glimsdal.
FROKOST FØR FILM: Denne gjengen takket ja til frokost og stilte før første filmvisnin­g på kinodagen lørdag. Blant gjestene ser vi ordfører Kjetil Glimsdal.
 ??  ?? KJEMPEFORD­NØYD: Kinosjef Rolf Meyer Tallaksen forteller om rekordbesø­k på kinodagen.
KJEMPEFORD­NØYD: Kinosjef Rolf Meyer Tallaksen forteller om rekordbesø­k på kinodagen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway