Grimstad Adressetidende

BURSDAGSBA­RNA

-

Flotte Maya Raknes fyller 12 år 9. november. Vi gratulerer med dagen! Veldig glad i deg! Klem fra Beste og Bestepappa.

Hokus Pokus barnehage sender en magisk hilsen til Kiasa Yusofi på 3-årsdagen som var den 7. november! Vi ønsker deg en fortryllen­de bursdag! Hipp hurra for Kiasa!

Gratulerer med dagen kjaere snuppa vår, Maëli, som ble 6 år den 7. november. Du er ei jente full av liv som elsker å tulle! Vi er kjempe glade i deg. Klem fra pappa, mamma og Alice.

Gratulerer så mye med 7-årsdagen 7. november til verdens beste Torjus. Vi elsker deg! Stor klem fra Viljar, pappa og mamma.

Hokus Pokus barnehage sender en magisk hilsen til Alice Alexandra Øgren som fyller 5 år 9. november. Vi ønsker deg en fortryllen­de dag. Hipp hurra for Alice!

Hipp hurra for vår blide og søte kusine, Tiril Dokkedal Thorsen på Randaberg, som fyller 3 år 9. november! Vi er veldig glad i deg. Klem fra Sofie, Mathea, Live og Malin

Hipp hurra for vår kule og smørblide Eva Cecilia StifossLin­dvåg i Skjeviga, som fyller 4 år 9. november! Vi gleder oss til fest og kake! Tusen gratulasjo­ner fra kusiner og fettere, tanter og onkler i Grimstad, Oslo og på Nesodden, og fra farmor og farfar på Biodden.

Hipp hurra for Alvilde Repstad Sørvåg som fyller fem år i morgen 9. november. Vi ønsker deg en fantastisk dag med pakker og kaker. Klem fra Nunnu, Moffa, tanter og onkler. Olla hilser også.

Vår skjønne sangstjern­e, Malin Dokkedal Steen, fyller 4 år 9. november. Vi er så stolt av deg! Klem fra storesøste­r Mathea, mamma og pappa.

Vår tøysete og snille kusine, Malin Dokkedal Steen, fyller

4 år 9. november. Hipp hipp hurra. Vi er så glad i deg! Stor klem fra Hanne, Sofie, Vilde, Live og Tiril.

Vår herlige og morsomme solstråle, Eva Cecilia, fyller 4 år den 9. november. Vi gleder oss til å feire deg! Bursdagskl­emmer fra storesøste­r Freja, pappa og mamma.

Hipp hipp hurra for Julie Gjerstad som fylte 11 år 6. november. Tusen klemmer fra mamma, pappa og Jonas.

Kjaere David! Gratulerer så masse med 12-årsdagen som var den 7. november! Vi er kjempeglad i deg! Mange klemmer fra mamma, pappa, Nusse, Anna, Helene, Herman og Olivia +++.

Gutten vår, William Svarstad, fylte 10 år mandag 5. november. Mormor og Mossen gratulerer deg en masse! Vi er veldig glad i deg!

Vår kjaere Filippa Marie Strand Flakk fylte 12 år 6. november. Du er en god og festlig frøken som vi setter så pris på. Stor klem fra Mathea, mamma & pappa. Madikken og resten av familien hilser óg.

Mormor og morfar i Sande gratulerer Eva Stifoss Lindvåg med 4 årsdagen den 9. november. Tante Myrle og onkel Artur, Maja, Adrian og Lydia gratulerer også! Masse klemmer Eva.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway