Grimstad Adressetidende

religiøse MØTER

-

TORSDAG

➤ FILADELFIA: SPRÅKKAFEE­N har sin ukentlige samling i ettermidda­g for innflytter­e til en internasjo­nalt samling med fokus på fellesskap, språkøvels­er og sosiale aktivitete­r.

➤ FRELSESARM­EEN: I kveld har vi Evangelisk Møte med forkynnels­e og sang. Kollekt. Major Thor Narve Kvist leder og taler. Solosang ved Oddvar Lilleås. Velkommen på møte i lokalet vårt i Storgata 41, Grimstad.

FREDAG

➤ FILADELFIA: FREDAG kveld er det samling for Tweens gruppa, en ungdomssam­ling fra alderen 8. klasse og oppover. Nye er spesielt velkommen!

➤ BETANIA MENIGHETSS­ENTER: Connection har samling til vanlig tid, for 5.–7. klasse. One80 reiser på tur denne helgen. Følg One80 på Facebook for naermere info.

➤ FRIKIRKEN FREDAG: Lauvstø Åpen barnehage ønsker dere som er hjemme med barn, til lek og sosialt samvaer. Ta med det niste, så får du kaffe eller te.

➤ BASAR PÅ Vik Bedehus fredag 9. november. Det blir andakt av Ingunn Metveit Olsen, sang av «Elle Melle Tweens» og salg av lodd. Mange fine gevinster! Husk å ta med kontanter. Vi serverer kaker og kaffe/saft. Alle er hjertelig velkommen!

LØRDAG

➤ MISJONSMES­SE I Frikirken: Lørdag er det tid for årets misjonsmes­se i Frikirken. Det blir «god gammeldags» messestemn­ing. Kafé, misjonslot­teri og salg av årelodd hele dagen. Salgs bord med håndarbeid s produkter, kransekake­r og bakervarer. Tombola for barna. Salg/bestilling av flotte juletraer – fjelledelg­ran. Andakt v/ Birgitte Haugrønnin­g. Sang av Grimstad Soul Children. Inntekten går til Frikirkens misjonsarb­eid. Vi har vipps og banktermin­al. Se annonse i dagens avis. Velkommen!

➤ FEVIK KIRKE inviterer til Høstbasar lørdag 10. november. Basaren gir mange muligheter til å vinne fine og gode gevinster. Søndagssko­len håndterer lykkehjule­t og det er egen stand for lynlotteri. Det er mange runder med åresalg og egen trekning av hovedlotte­riet. Dessuten selger vi rundstykke­r og kaker med gratis drikke til alle. Korene Vocales, Joy, Elle Melle Mini og Tween underholde­r med sang og musikk.

Velkommen til en flott dag i Fevik kirke for hele familien, store og små, unge og eldre! Se egen annonse!

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway