Grimstad Adressetidende

Nytt gatelys sluknet

Etter kun to dager forsvant det nye gatelyset på Øvre Ranviga. Etter snart en måned med mørk lampe, går det nå mot lysere tider.

- B

Lenge gledet beboerne seg til å få nytt gatelys. Så sluknet det etter to dager.

Rune Eriksen i Ranviga Vel forteller om gatelyset som ikke virker.

– Det har jo gått en stund nå. Kommunen sier de har mast på Agder Energi som de sier har ansvaret, men det har ikke skjedd noe ennå. Det er en del eldre i nabolaget som føler seg lutrygge i mørket, forteller Eriksen til Adressa.

Forsvant

Problemet er på Øvre Ranviga ved Fevik.

Eriksen sier at det ekstra gatelyset kom på 10. oktober, men allerede 12. oktober forsvant alt.

– Vi hadde jo lys før også, men bare tredjehver stolpe. Nå satt de opp nye, og det ble mer lys. Men så forsvant det, så vi har gått fra noe lys til ikke noe lys, sier Eriksen.

– Det kommer signaler nedover gata på «hva skjer, hva skjer?». Vi har gått en måneds tid uten lys nå, og vi trenger det nå som det er så mørkt, legger han til.

Går mot løsning

Nå går det derimot endelig mot en løsning.

– Agder Energi nett fikk melding om det 26. oktober. Jeg har snakket med saksbehand­ler, som sier at meldingen er under behandling. Så snart den er ferdig behandlet sendes en avtale til kommunen, og når den er inngått kan installatø­ren ferdigstil­le lyset, forteller Hanne Liv Refsnes, seniorrådg­iver i Agder Energi.

– Kommunen vil få tilsendt en avtale ganske snart, men noe nøyaktig tid kan jeg ikke si, legger hun til.

Dermed ser det altså ut til å gå mot lysere tider for beboerne på Øvre Ranviga.

 ??  ?? MØRKT: Etter en måned i mørke på Øvre Ranviga går det mot løsning og lys. Det gleder Rune Eriksen i Ranviga vel (innfelt).
MØRKT: Etter en måned i mørke på Øvre Ranviga går det mot løsning og lys. Det gleder Rune Eriksen i Ranviga vel (innfelt).

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway