Grimstad Adressetidende

Publikumsf­rieri før siste seriekamp

Ulrik Reinaldo Berglann er blant Jervspille­rne på utgående kontrakt. Han utelukker ikke at søndagens kamp mot Tromsdalen blir hans siste.

- b FOTBALL

Ulrik Berglann kan vaere blant spillerne som spiller sin siste kamp for Jerv. Han håper på mye folk på Levermyr.

Reinaldo Berglann er en av fem Jerv-spillere på utgående kontrakt.

Han vil ikke kommentere om søndagens kamp mot Tromsdalen på Levermyr blir hans siste i Jerv-drakta, samtidig som han forteller at det ikke har vaert noen dialog med klubben i det siste.

– Nei, det har ikke vaert noe mer dialog enn at jeg pratet med dem for en tilbake. Nå må vi først ha fokus på den kampen som kommer mot Tromsdalen, så får vi alle ta en evaluering etter det. Men jeg er alltid mottakelig for dialog, forteller hurtigtoge­t.

Tenker ikke på nedrykk

Reinaldo Berglann og Jerv har ikke prestert som fansen drømte om denne sesongen, og dersom alt skulle gå galt i siste serierunde kan det også bli nedrykkskv­alik.

– Det tenker vi ikke på. Det hadde vaert for dumt å bruke for mye fokus på det. Vi tenker at vi er i angrepspos­isjon og har alt i våre hender, forklarer nordlendin­gen.

Han er samtidig klar på at Jerv har fullt fokus på å avslutte sesongen på best mulig vis.

– Nå har vi kun fokus på å vinne kampen på søndag, og det ønsker vi å klare. Jeg forventer et Tromsdalen-lag som er påskrudd, og som ønsker å vinne like mye som oss (Tromsdalen kan kapre den siste opprykkskv­aliken hvis andre resultater også går deres vei, samtidig som de selv slår Jerv). Det kommer ikke til å bli en lett kamp, spår Reinaldo Berglann.

Stabile

Tromsdalen har hatt en solid sesong, og har lagt på kvalikplas­s store deler av sesongen.

Jerv-trener Arne Sandstø forventer også en tøff kamp i sesongens siste oppgjør.

– Vi møter det laget som kanskje har imponert mest i år. De har lagt stabilt på kvalikplas­s veldig lenge. Og har samlet en fin gjeng med gode, tekniske spillere som tør å spille fotball. Men vi skal ha et grep om kampen som gjør at vi skal klare å stå imot, mener Sandstø.

Han spår en tett kamp på Levermyr.

– Det blir en helt åpen og jevn kamp. For oss handler det om å vaere klare og at alle er forberedt på hva vi møter både av spillere og formasjon, forteller Jerv-treneren.

Han er klar på at Jerv også har hatt litt ekstra fokus på siste tredjedele­n, etter å kun ha scoret fire mål på de siste seks hjemmekamp­ene og seks mål på de siste ni kampene.

Han forteller videre at laget har jobbet hardt på trening den siste uke etter det stygge 1-4-tapet for Ull/Kisa forrige søndag.

Jerv har ikke vunnet siden Strømmen ble slått 1-0 hjemme på Levermyr 23. september.

Siden den gang har det gått fem kamper.

Frir til publikum

Ulrik Reinaldo Berglann håper Grimstad-publikum kjenner sin besøkelses­tid og kommer på kamp på søndag.

– Vi håper jo at det kommer mange folk. Jo flere folk jo mer giv og tenning blir det i laget. Mye folk gir det lille ekstra. Man kan vel godt kalle dette er frieri til fansen, sier han.

Til søndagens kamp må Jerv klare seg uten Espen Knudsen og Martin Hoel Andersen som er ute med karantene, og Andreas Hagen som er skadet.

 ??  ??
 ?? FOTO: ARKIV ?? PÅ UTGÅENDE: Ulrik Reinaldo Berglann er på utgående kontrakt i Jerv. Han forteller at det ikke har vaert dialog med klubben den siste tiden. Her er han i hjemmekamp­en mot Levanger (0-0).
FOTO: ARKIV PÅ UTGÅENDE: Ulrik Reinaldo Berglann er på utgående kontrakt i Jerv. Han forteller at det ikke har vaert dialog med klubben den siste tiden. Her er han i hjemmekamp­en mot Levanger (0-0).
 ?? FOTO: ARKIV ?? ÅPEN KAMP: Jerv-trener Arne Sandstø spår en jevn kamp mot Tromsdalen.
FOTO: ARKIV ÅPEN KAMP: Jerv-trener Arne Sandstø spår en jevn kamp mot Tromsdalen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway