Grimstad Adressetidende

Drømmer om å leve av fotballen

Tobias Collett og KFUM Oslo møter lørdag selveste Fredriksta­d i kvalikkamp om playoff til 1. divisjon. Den tidligere Jervspille­ren håper å kunne leve av fotballen i fremtiden.

- b AKTUELT NAVN b Martin Haugen martin.haugen@gat.no

– Hvordan er det å vaere med på en slik sportslig opptur?

– Ingenting annet enn veldig gøy. Det er det man vil, å vinne noe. Jeg var med på det i Jerv også, så det er veldig gøy. – Hvordan er magefølels­en før kampen Fredriksta­d, trolig med flere tusen på tribunen?

i– Jeg gleder meg bare veldig. Men klarer vi å slå dem med tre mål, kan de også klare det. Rammen rundt blir enda kulere enn jeg har opplevd før, kanskje. – Hvordan trives du i Oslo?

– Jeg trives veldig godt. Dagene går i ett. Jeg jobber mye og trener mye. Jeg flyttet hit for fotballen og trives med det. – Hva liker du best å gjøre i helgene?

– Vi har kamper på lørdager, men etter kamp og på søndager er det fint å vaere litt i byen og ute med venner. Det er gøy med nytt miljø og ny by. – Hva bare må du ha om morgenen?

– Vann og to knekkebrød. – Hva drømmer du om?

– Jeg drømmer om å leve av å spille fotball på høyst mulig nivå. Spania hadde vaert gøy. – Hvem ser du opp til?

– Marcelo som fotballspi­ller. Menneskeli­g har jeg ikke tenkt så mye på. – Hva provoserer deg?

– At folk ikke er hyggelige. – Hva brenner du for? – Fotball. – Hvis du har en dårlig dag, hva gjør du for å bli glad igjen? – Ser på «The Office». – Hva betyr Grimstad for deg?

– Veldig mye. Jeg håper jeg kan flytte tilbake en gang. Det er en fin by å vokse opp i. – Når er Grimstad på sitt beste?

– Ikke om vinteren, i alle fall. Det er sommeren. – Det verste med Grimstad, da?

– Kanskje vinteren. – Tror du det er mer mellom himmel og jord enn vi kan sanse? – Vet ikke. – Hva leser du helst? – Biografier. – Hva lytter du til? – Variert musikk. – Hvilken film anbefaler du?

– Min favoritt er kanskje «Forrest Gump». «The Untouchabl­es er» også fin.

 ?? FOTO: KFUM ?? OPPTUR: Tobias Collett spiller om opprykk til 1. divisjon med KFUM Oslo.
FOTO: KFUM OPPTUR: Tobias Collett spiller om opprykk til 1. divisjon med KFUM Oslo.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway